Kremasta salata s jajima i sremušem

by | 6 Aprila, 2017

Foto: Guliver/Thinkstock

Sastojci:

1 veza sremuša
2 struka mladog luka
250 ml milerama
150 ml majoneze
½ limuna (sok)
5 kuhanih jaja
so, biber

Pročitajte i… Znate li koliko je sremuš dobar za zdravlje?

Priprema:

1. Skuhana jaja isjeckati na kockice ili izrendati na krupno rende.
2. Sremuš i mladi crveni luk očistiti, dobro oprati, ocijediti od viška vode i isjeckati. Par pupoljaka sremuša ostaviti za dekoraciju.
3. U široj posudi pomiješati mileram i majonez, dodati jaja i luk, začiniti prema ukusu i promiješati. Zatim, salatu prekriti, pa ostaviti da se dobro ohladi, u frižideru.
4. Pripremljenu salatu oblikovati po želji i dekorisati listovima sremuša i kuhanim jajima, pa servirati.

IZVOR: POŠALJI RECEPT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.