Salata od tunjevine, jabuke i celera

by | 18 Januara, 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sastojci:

2 manja korijena celera

4 kisele jabuke

320 g tunjevine u komadićima

sok od 1 limuna

so, biber

Priprema:

1. Celer oljuštite pa isjecite na fine listiće, a zatim na kockice. Poprskajte s malo limunovog soka da ne potamni.

2. Jabuke oljuštite i očistite od koštica i peteljki. Isjecite ih na kockice pa pomiješajte s celerom.

3. Na kraju dodajte komadiće tunjevine ocijeđene od ulja, posolite i pobiberite po ukusu i sve pažljivo izmiješajte.

4. Pripremljenu salatu servirajte na listovima zelene salate.

Izvor: Pošalji recept

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.