Tortilje sa tunjevinom

by | 17 Februara, 2013

Sastojci:

  • 8 pečenih tortilja
  • 2 konzerve tunjevine
  • 100 g majoneza
  • 1 dl pavlake
  • 2 kašike soka od limuna
  • 100 g kupusa
  • 3 mrkve
  • 2 glavice crvenog luka
  • 1 manja zelena salata

Priprema:

1. Kupus i mrkvu izrendati, a crveni luk isjeći na rebarca.
2. Tunjevinu ocijediti od suvišne masnoće.
3. Posebno umutiti majonez, pavlaku i sok od limuna.
4. Tortilje premazati smjesom od majoneza pa prekriti listovima zelene salate. Zatim nanijeti malo tunjevine, crvenog luka, mrkve i kupusa te preklopiti.

Izvor: Dobra hrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.