Categories Fitness

Do savršenog struka u samo 10 minuta dnevno

Ljeto je već tu i vrijeme je da obučemo kupaće kostime, ali to ne znači da je još uvijek kasno da počnete sa intenzivnim treningom i da svoj struk izvajate do perfekcije. Imajte na umu da vježbanje podjednako veliki učinak ima i na vaše tijelo i na vaše zdravlje i zato se upustite u proces upornog preoblikovanja svog tijela.

Savršeno oblikovan struk je vodeći imperativ u svijetu fitnessa, bar kada su žene u pitanju. Riječ je o dijelu tijela koji ima veze sa genetikom i tipom građe, ali uz adekvatno prilagođenu ishranu i uporne treninge, možete da postignete sve što ste zamislili i da izgledate savršeno.

Da bi vaš trud urodio plodom, potrebno je da iz ishrane izbacite nezdravu, masnu hranu i slatkiše. Ovo predstavlja odricanje, koje nam ne pada lako, ali je zaista bitno da se pridržavate ovih pravila, jer je riječ o namirnicama, koje se lijepe baš u predjelu struka, u vidu masnih naslaga.

Područje stomaka, aktivira se tokom gotovo svake vježbe, ali ako želite da izvajate svoj struk, moraćete da u svoj trening uvrstite i vježbe koje su posebno specifikovane, samo za struk. Ove vježbe su uglavnom statične pa zahtijevaju veći broj ponavljanja.

Da biste uspješno oblikovali svoj struk, za vas smo izdvojili video sa vježbama za dio oko struka.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: @myrunwear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *