Categories Fitness

Oblikujte figuru do perfekcije uz kultni video Cindy Crawford

Još od Jane Fonde i Joan Collins veliki broj poznatih dama počeo je da snima sopstvene video tutorijale s vježbama za oblikovanje tijela.

Medutim, nijedan celebrity video tutorijal nije postao toliko čest u praksi koliko je to bio i jeste slučaj sa čuvenim vježbama Cindy Crawford iz 1992. godine.

Prvobitni set “Shape your body” – VHS kaseta na kojoj je slika slavne manekenke u crvenom kupaćem kostimu, obuvata dva video tutorijala od po 40 minuta vejžbi i jedan od 10 minuta za zagrijavanje.

Cindy je na setu zajedno sa svojim tadašnjim fitnes instruktorom Radueom koji je vodi kroz cijelo vježbanje koje je snimljeno malo u zatvorenom prostoru, malo na plaži, malo na vrhu zgrade.

Vježbe su za cijelo tijelo, od onih koje su za oblikovanje struka, preko onih za jačanje ruku, do onih koje targetiraju zadnjicu i butinu. Tu su standardne vježbe od istezanaja, sklekova do trbušnjaka, ali i niz vježbi koje spadaju u osnovne u svim fitnes programima.

Manekenka rijetko šta od rekvizita koristi, sem tegova i u to u jednom delu vježbi. Tu je i stolica koja joj pomaže u nekim vježbama da se osloni.

Pogledajte u nastavku kompletan set vježbi sa Cindy:

Izvor: elle.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *