Categories Fitness

Tracy Anderson: Kako da zadržite seksi figuru i nakon praznika

Fitnes instruktorka poznatih kaže da je to prilično jednostavno. Tracy Anderson vjeruje da se tajna uspjeha u održavanju seksi figure krije u istrajnosti i tokom praznika.

fitnes

Među Tracynim klijentima su svjetske zvijezde koje važe za najseksepilnije dame na svijetu – Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez i Kim Kardashian, a ona je za BANG Showbiz otkrila da njima savjetuje da vredno i naporno treniraju i u danima praznika, jer svako popuštanje može dovesti do toga da u januaru žale što su zapostavile svoj program vježbanja.

“Istrajnost je ključna, naročito tokom praznika, kada uživate u društvu dragih osoba, porodici i hrani. Ovo je pravo vrijeme da pronađete način da vježbanje bude sastavni dio vašeg života kako ne biste, poslije proslave Božića i dočeka Nove godine, shvatili da je vrijeme za još naporniji rad i odricanje”, kaže Tracy.

Ova instruktorka smatra da je moguće napraviti ukusan obrok od organske i zdrave hrane. “Pokušajte da pratite recept za neko jelo u kom uživate, a da pri tome ne koristite nezdrave namirnice.”

Takođe, ona je istakla da je moguće uspješno vježbati kod kuće i da nije neophodno provoditi usamljene sate u teretani. “Bilo bi lijepo da za praznike dobijete Xbox Fitness. Nova platforma je veoma uzbudljiva i praktična.”

Izvor: cosmopolitan.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *