Categories Duh i tijelo

Ako ste poželjele veće grudi, prvo pročitajte ovaj tekst

Koliko ste puta zavidjeli djevojkama sa velikim grudima? Da li ste bile ili ste još uvijek uvjerene da biste bile mnogo izazovnije, da je vaš obim grudi nekoliko centimetara veći? Da li ste razmišljali o ugradnji silikona? Ukoliko ste bar na jedno od ovih pitanja odgovorili potvrdno, sigurno je da nikad niste ni pomislile koliko problema prave velike grudi. Pomenućemo samo neke…

Foto: Pixabay

Gotovo je nemoguće pronaći grudnjak koji savršeno odgovara, a oni bez bretela ne dolaze u obzir. Funkcionalnost mora da se stavlja ispred estetike, pa žene čije su grudi zaista velike uglavnom nose crne ili bež grudnjake, jer se samo oni proizvode u njihovoj veličini.

Kupovina kupaćeg kostima je još teži zadatak, jer ovdje, ipak, mora da se vodi računa i o estetici. Koliko ste puta čuli da žene kažu da im donji ili gornji dio potpuno odgovara, ali onaj drugi je mali ili prevelik?

“Bole li te leđa?” i “Koji broj grudnjaka nosiš?” – pitanja su koja žene bujnih grudi toliko često slušaju da bi ih naučio i njihov papagaj, a istina je i da ih zaista bole leđa zbog viška “tereta”. Trčanje je bolno iskustvo, čak i sa specijaliziranim grudnjakom, a neke vježbe poput sklekova i trbušnjaka je vrlo teško izvesti.

Šta god obukli, izgledate kao da želite da djelujete seksi, što jednostavno nije istina. Zbog toga vas, na poslu, druge žene gledaju “poprijeko”, a nadređeni ne shvataju dovoljno ozbiljno.

Ljeti morate da dezodorans stavljate i između grudi, jer se dojke – poput drugih dijelova tijela znoje čim porastu temperature, a kad su velike onda je i znojenje mnogo izraženije.

Muški pogledi, zaustavljeni na grudima, mogu da gode, ali i da izazivaju neprijatnost ako se to dešava u svakoj prilici, na svakom mjestu.

Ne možete nositi odjeću otvorenih leđa, a vrlo je teško pronaći i odgovarajuću košulju. Dugmići su često na ozbiljnom ispitu izdržljivosti, a ni sa sakoima nije lako.

Ako obučete tuniku ili haljinu šireg kroja – izgledaćete kao da ste u drugom stanju. Kad smo već kod drugog stanja, žene velikih grudi, koje planiraju djecu, uvijek se pitaju – kako će izgledati poslije porođaja.

Spavanje na leđima nije uvijek prijatno iskustvo, ali je zato ono na stomaku – nemoguća misija.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *