Categories Tajne psihe

6 savjeta za lagan i “no stress” dan na poslu

Svjesni smo činjenice koliko je današnji način života užurban. Jurimo iz kuće na posao, borimo se sa mnogobrojnim obavezama i imamo osjećaj da nam dan nema 24 sata. Kako bi uspjeli bolje i produktivnije da organizujete i opušteno obavite sve što vam je na rasporedu, a uz to ne iscrpite baš svu svoju energiju, primijenite sljedeće savjete:

1. Probudite se uz energičnu i veselu muziku

Ne dopustite da vam od ranog jutra glasan i nesnosno dosadan alarm pokvari raspoloženje. Umjesto alarmom, probudite se s nekom veselom i pozitivnom pjesmom koja će vam izmamiti osmijeh na lice i napuniti vas pozitivnom energijom.

2. Odradite kratko istezanje ili jogu

Kako biste se i fizički osjećali odlično, uzmite 15-20 minuta i dobro istegnite cijelo tijelo. Ako ste pobornik joge, odlučite se za lagane vježbe koje vas neće umoriti već samo pripremiti za nadolazeći dan.

3. Sredite listu obaveza

Bilo od kuće ili s posla, uzmite deset minuta prije početka radnog dana i sredite listu obaveza za ostatak dana ili za sutrašnji dan ako ste za danas već napravili raspored. Ako na kraju nedjelje uspijete obaviti sve obaveze koje ste sebi zadali, nagradite se za odlično obavljen posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *