Categories Tajne psihe

“Ups” – riječ koja spašava neugodne rasprave

Praznici su već pri kraju i nekada znamo da budemo jako napeti dok se ne prilagodimo kako prazničnoj atmosferi tako i onim danima koji poslije toga dolaze. Priznaćete da vam sada najmanje treba rasprava, pogotovo sa partnerom. Malo smo istraživali kako da izbjegnemo rasprave oko sitnica i našli jedno krajnje jednostavno rješenje. Radi se o jednoj troslovnoj riječi, odnosno uzviku koji će vam pomoći da riješite vaše ljubavne probleme.

Riječi vama bitnih osoba mogu vas povrijediti lakše od onih koje vam je uputio neki stranac. Ako mi izgovorimo te riječi i povrijedimo nekoga, postoji jedna riječ koja vas može spasiti. Kada izjavite nešto što niste htjeli, samo recite ‘ups’ ili nešto u tom stilu i izbjegnite dalje rasprave. Upravo ovako, na prvi pogled, beznačajna riječ će pokazati da ste nešto brzopleto i besmisleno rekli.

Taj jednostavan izraz može toliko toga promijeniti, pa čak i poboljšati vaš odnos. Isprobajte ga i krenite novim putem, pokažite da ste ranjivi, da griješite, ali i da ispravljate svoje greške.

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *