DNEVNI HOROSKOP

by | 11 Marta, 2011
Za 11. mart 2011. godine
OVAN
Djelujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o Vašem uspjehu ili u Vašu korist. Važno je da definišete svoje poslovne prioritete. Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbjegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu, nema razloga da se mnogo potresate. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili neka sportska aktivnost.
 
BIK
Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po instinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmjeravajte priču u onom pravcu, koji vodi ka nekom zajedničkom uspjehu. Nemojte podcjenjivati nečije sposobnosti. Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namjerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosljedni u onome što mislite i želite. Sugestija: Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju, nalazite se u dobroj formi.
 
BLIZANCI
Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspjeh, moguće je da se greške nalaze u Vama a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust. Budite realni. Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji Vam promiču. Nemojte ignorisati nečije riječi ili poruku koju dobijate. Sugestija: Pokušajte da se rasteretite od suvišnih briga koje podstiču nervozu.
 
RAK
Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo Vam je da promijenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje Vam nameću određeni saradnici. Izbjegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava Vaše emotivne kriterijume. Potrebna Vam je iskrena pažnja i razumijevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima. Sugestija: Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.
 
LAV
Važno je da ostavite ozbiljan utisak, okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži Vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da Vas predstave u pozitivnom svjetlu. Pokažite da imate razumijevanje za voljenu osobu, sve što činite treba da Vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvijek djeluje kao beskrajna inspiracija, ako se nalazite u pravom društvu. Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao tehnika psihološkog opuštanja.
 
DJEVICA
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštitite svoje interese. Ukoliko imate dobru ideju, onda nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti. Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom, nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobru koncentraciju, izbjegavajte stresne situacije.
 
VAGA
Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da Vas iznenada uslovljava. Budite promišljeni. Na Vama je da svojim saradnicima predložite korisno rješenje, koje treba da zadovolji različite interese. Neko Vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima, tako da djelujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmjerite pažnju na vedrije sadržaje. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.
 
ŠKORPIJA
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima, trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju Vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo. Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada Vas ljubavni zanos vodi ka najljepšem zadovoljstvu. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.
 
STRIJELAC
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savjet ili nečije posredovanje u vezi posla kojim se bavite. Ponekad se mudro treba pomiriti sa djelimičnim rezultatima. Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje Vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osjećati u iskrenom povjeravanju i uz bliskost. Sugestija: Slobodno vrijeme posvetite relaksaciji, prijaće Vam.
 
JARAC
Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, Vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime o poslovnim interesima. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, partner djeluje mrzovoljno dok sluša Vaše primjedbe. Budite realni u procjeni nečijih mogućnosti. Pokažite zahvalnost za ono što imate. Sugestija: Izbjegavajte stresne situacije, prijaće Vam više sati zdravog sna.
 
VODOLIJA
Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja Vas obavezuje na određene uslove u poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumijevanje. Osjećaj emotivne bliskosti u Vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj ljepšoj strani stvarnosti. Sugestija: Izbjegavajte nezdravu ishranu i loše navike, opustite se.
 
RIBE
Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da Vas dodatno opterećuje različitim zahtjevima. Svaki problem ima dobro rješenje, pod uslovom da prihvatite koristan savjet o promjeni svoje strategije. Izbjegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrijebite “zrno mudrosti”, uvijek kada je to neophodno. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i psiho-fizička relaksacija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.