Horoskopski znakovi koji vole samoću!

by | 15 Novembra, 2019

Oni jednostavno najbolje djeluju kada su sami i ne vole preduga druženja s drugima. To ne znači da oni ne vole ljude, već im njihovo vrijeme u samoći predstavlja veći užitak, posebno ako ih neko pozove na kafu i druženje bez neke svrhe.

Ova tri horoskopska znaka obožavaju da provode vrijeme u samoći.

#1 Strijelac

Strijelčevi su bez sumnje najsamostalniji horoskopski znak. Oni su od onih ljudi koji će se bez razmišljanja odvažiti na solo putovanje na kojem će “odmoriti mozak i dušu”. Njihovo obožavanje samoće predstavlja im najveći problem kada su u pitanju ljubavne veze, jer oni jednostavno ne mogu da zamisle konstantno provođenje vremena s drugom osobom.

#2 Bik

Bikovi su društvene osobe, ali njihovo vreme provedeno u samoći znači im više od bilo čega drugog. Oni obožavaju da se dotjeruju, da provode sate u kadi i gledaju filmove, a to im je najdraže da rade kada su potpuno sami. Bikovi inače vrlo često uspješno održavaju veze na daljinu jer taj princip poprilično odgovara njihovoj zoni komfora.

#3 Ovan

Ovnovi svoje “baterije” pune upravo kada su sami. Iako su najčešće vrlo ekstrovertni, njima je mir potreban. Kada su sami, Ovnovi vole da rade na sebi, usavršavaju se u bilo kom smislu, da čitaju, meditiraju i rade slične stvari koje ih duhovno ispunjavaju. Ipak, za razliku od Strijelčeva, Ovnovi vole da budu u ljubavnoj vezi, i vrlo im je bitno da njihov partner poštuje njihovo vrijeme koje su odlučili da provedu u samoći.

Izvor: index.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.