Koje znakove Zodijaka očekuje flert, ljubav ili raskid ovog ljeta?

by | 25 Juna, 2019

Ovan

To bi mogao biti kolega s posla ili prijatelj u zemljanom znaku – Bik, Djevica ili Jarac. Nekome od njih se sviđate već neko vrijeme, a uskoro će se kod vas razviti slični osjećaji.

U narednih nekoliko sedmica sve ćete znati i stvari će se početi zagrijavati. Uz tu osobu osjećaćete se sigurno i rado ćete biti u njenom društvu.

Bik

Zbližićete se sa nekim prema kome ste se u početku osjećali ravnodušni iako ga oduvijek smatrate atraktivnim. Biti će to neko vatrenog znaka – Ovan, Lav ili Strijelac.

Sve će se razjasniti u sljedeća dva mjeseca i sve je nekako povezano sa vašim domom. Moguće je da se radi o nekome ko živi u blizini, po vašoj ulici šeće psa, parkira blizu vaše kuće… Držite oči širom otvorene. Čeka vas strasno ljeto nakon čega bi svako mogao poći svojim putem.

Blizanci

To će biti Rak ili Škorpija, iako su malo preintenzivni znakovi za vas, ući će vam u život na kraju nekog njihovog životnog perioda. Možda će to biti kraj braka, studija, posla ili nekog drugog poglavlja.

Uprkos svemu, neće biti slomljen, već spreman krenuti dalje, i tu ćete se vi naći. Bićete upleteni u novi početak života te osobe koju možda već poznajete i postoji neka hemija među vama.

Rak

To je neko ko vas zanima već duže vrijeme, ali nikada se ništa nije dogodilo. Radi se o zemljanom znaku – Biku, Djevici ili Jarcu. Moguće da je to neko nešto stariji od vas, mudar i siguran u sebe ko se nalazi na prekretnici.

Vatra među vama zapaliće se u narednih mjesec dana, veza će biti prepuna strasti. Volite otkrivati tajne, a ta veza će vam otkriti mnoge ljepote. Postoji mogućnost da ćete jedno iz drugoga izvlačiti ono najbolje i podsticati stvari za koje ste mislili da su nemoguće. Imate zajedničke ciljeve u životu.

Lav

Vas čeka strastvena avantura sa nekim vatrenim znakom – Lav, Ovan ili Strijelac. Možda je to neko mlađi ili nezreliji od vas ili neko s kime vam se ukrštaju životni putevi. Sve će početi uskoro kao virtuelna romansa, možda posredstvom weba ili SMS-ova.

Oboje imate jake osjećaje jedno prema drugome, toliko snažne da imate osjećaj kao da ćete eskplodirati. Spremni ste na igru i ljeto vam sigurno neće biti dosadno. Bez obzira pretvori li se to u dužu vezu ili ne, biće to možda najbolji seks koji ste ikada imali.

Djevica

Biće to Lav! Iako to nije uobičajena kombinacija zvjezdanih znakova, ponekad nešto drugačije i nepredvidljivo i nije loša stvar. Radi se o nekome ko je iskusan, mudar je, borac i ima puno toga za podijeliti s vama. Volite biti blizu te osobe i osjećate da se na nju možete osloniti, inspiriše vas i daje vam samopouzdanje.

Tokom ovog ljeta nešto će se značajno promijeniti u vašem životu, na bolje, iako će biti bolnih perioda. Ta osoba će ući u vaš romantični svijet na toj prekretnici, a veza će imati potencijala za nešto zaista ozbiljno.

Vaga

Radi se o mlađoj osobi vatrenog znaka – Lav, Ovan ili Strijelac, koja će u vaš svijet uletjeti poput uragana. Moguće da je to student ili neko ko uči nešto vezano za svoj profesionalni život. Živahan je, zabavan i spontan, a to je upravo ono što vam ovog ljeta treba.

Upoznaćete se na nekom takmičarskom događaju, možda na nekom sportu ili dodjeli nagrada za nešto. Moguće je da će to biti dugotrajnija romansa koja će poboljšati život obje strane. Možda čak odlučite živjeti zajedno.

Škorpija

Srešćete nekoga koga ćete odmah poželjeti. Biće to netko vodenog znaka – Rak, Ribe ili Škorpija i moguće vaša srodna duša. Iskre među vama će poletjeti odmah, neće biti zabune.

To je neko povezan sa vašim domom ili porodicom, možda prijatelj/prijateljica od brata ili sestre, neko ko će doći pomoći nešto popraviti ili prodati. Vrlo ste intenzivni, a vaša ljubomora je ono što će stvarati probleme. Pokušajte pronaći ravnotežu i toj osobi dati prostora i slobode, jedino tako će se ljetna romansa pretvoriti u dugoročnu ljubav.

Strijelac

Pred vama je ovoga ljeta velika romansa ili ozbiljna rekonstrukcija trenutne veze. Ako se radi o nekom novom, tada će to biti osoba vodenog znaka – Ribe, Škorpija ili Rak. Iskre će frcati, a hemija među vama biće savršena.

Moguće je da je taj neko povezan sa nekima koga poznajete, sa prijateljem, kolegom ili članom porodice vazdušnog znaka – Vaga, Bik ili Vodolija. Ta veza imaće potencijala da postane prava, vječna ljubav.

Jarac

Biće to netko zemljanog znaka – Djevica, Jarac ili Bik s pregrštom ambicija i idejama za budućnost. To je neko ko radi na nečemu velikom i vi ćete mu se diviti zbog toga.

Upoznaćete se na nekom partyju ili večeri. Moguće je da je to neko iz vaše prošlosti ili neko s kime ste na neki način povezani. Vaša veza biti će ispunjena zabavom, ljubavlju i igrom

Vodolija

Jarac će biti taj koji će zakovitlati strasti u vama ovoga ljeta. Svidjeće vam se njegova divlja, jaka i pomalo opasna strana. Ipak, to će vjerovatno biti više ljetna avantura nego nešto ozbiljnije, no svakako ćete se dobro zabaviti.

Ono što će vam u početku biti zanimljivo na toj osobi, kasnije će vas početi odbijati. S druge strane, možda nije loše da o svemu porazgovarate pa se to ipak na kraju pretvori u sretnu i trajniju ljubav. Moraćete sami procijeniti.

Ribe

Za oko će vam “zapasti” opušteni zračni znak – Blizanci, Vaga ili Vodolija koji možda uzima pauzu od uobičajenog života kako bi o svemu razmislio. Moguće je da ćete se upoznati negdje u inostranstvu gdje ćete zajedno uživati u avanturama ili na izletu.

Ova veza mogla bi promijeniti vaš životni put, ali i od te osobe – i oboje ste i te kako spremni za to. Bićete inspiracija jedno drugome i velika podrška.

Izvor: cosmopolitan.com/24sata.hr Foto: Pixabay

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.