Ljubavni horoskop za februar 2019!

by | 1 Februara, 2019

Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu tokom najkraćeg mjeseca u godini. Možda vam se čini da je dana premalo, ali će dešavanja biti na pretek. Nekome donose lijepe i uzbudljive događaje, a nekome trzavice, dileme, pa čak i razmišljanja o definitivnom rastanku sa partnerom.

Otkrijte u kojoj mjeri će zvijezde biti naklonjene vašem znaku u narednom periodu.

Ovan

Februar za sve pripadnike znaka Ovan počeće burno, sa gomilom obaveza. Stoga, teško da ćete imati vremena za voljenu osobu, pa vam je potrebno razumijevanje sa njene strane. Ipak, u drugoj polovini mjeseca, imaćete više vremena za ljubav, ali i za porodicu. Bilo bi dobro da organizujete neko kraće putovanje, kako bi bili sami sa njom, i kako bi joj se posvetili. Ako se vaš partner osjeća zapostavljeno, pokušajte da razgovarate sa njim, i objasnite situaciju, kao i činjenicu da se vaša osjećanja nisu promijenila. Biće vam potrebno mnogo energije da izbalansirate sve, ali ako uložite određeni trud, isplatiće se.

Bik

U mjesecu koji je pred vama, imaćete manjak strpljenja prema voljenoj osobi, jer ćete biti fokusirani na posao. Ipak, važno je da budete otvoreni prema partneru i da razgovarate o svemu, jer vam upravo voljena osoba može pomoći da prevaziđete probleme koje imate, nedostatak vremena i frustriranost. Malo je potrebno za dobru organizaciju i biće vremena za sve. Slobodni Bikovi sada ne žele nikog kraj sebe u nekoj ozbiljnoj priči. Malo flerta i avanture su dobrodošli, ali sve preko toga vas umara i prosto nemate motiva. To je možda zbog toga što još niste upoznali pravu osobu, ali ima vremena, ide proljeće i biće vremena za zaljubljivanje.

Blizanci

Ljubav vam u februaru neće ići od ruke. U posljednje vrijeme imate osjećaj da vam sreća izmiče, da se vezujete za pogrešne ljude i da nikako nemate uspjeha. Ono što vam je potrebno jeste strpljenje i dok se nešto lijepo ne desi, probajte da se okrenete sebi i samorazvoju. Vrijeme koje sada imate dragocjeno je, posvetite se sebi i negovanju svoje ličnosti. Zauzeti Blizanci moraće mnogo truda da ulože kako bi održali svoju vezu. Osjećate nemir i niste previše sretni pored partnera, ali možda je bolje da ipak sačekate, kako bi bili sigurni u svaku odluku koju donesete, pa makar to bio i prekid veze.

Rak

Februar Rakovima koji su u vezi donosi turbulencije, koje će se svakako izgladiti u drugoj polovini mjeseca. Na početku mjeseca partner će izraziti nezadovoljstvo zbog vašeg zanemarivanja. Osjetićete i sami da niste tu za partnera onoliko koliko bi trebalo i shvatićete da je krivica vaša. Sreća pa će se energija promijeniti i stvari će se među vama promijeniti. Kraj mjeseca donosi romantične momente i buđenje strasti. Ako ste slobodni, očekuje vas velika mogućnost za ulazak u ozbiljnu priču sredinom mjeseca i zanimljiva osoba na koju treba da obratite pažnju.

Lav

Februar pripadnicima ovog znaka donosi lijepe momente sa partnerom i važno je da ih sada iskoristite kako biste učvrstili vaš odnos. Bilo bi dobro da što više vremena provodite zajedno, u zajedničkim aktivnostima i zabavi, a ako možete da priuštite i zajednički odmor, kraće putovanje, to bi bilo sjajno. Krajem mjeseca, otvaraju se prilike za zajednička interesovanja, pa će vas to još više zbližiti. Ako ste slobodni, nećete željeti da se vezujete po svaku cijenu, već ćete željeti da se posvetite nekoj posebnoj osobi, koja odgovara vašim kriterijumima. Ipak, osoba koju ćete poželjeti neće željeti da se vezuje i to će vam predstavljati problem. Pričuvajte se razočaranja.

Djevica

Djevice će tokom februara uživati sa partnerom u romantičnim momentima i zajedničkim planovima. Ovo je period kada možete da ostvarite sve što ste planirali, možda zajednički život, djecu ili brak, sada je pravo vrijeme za to. U drugoj polovini mjeseca biće prilike za sjajne, romantične momente i zajedničke aktivnosti. Potrudite se da organizujete i neko iznenađenje, kako biste rasplamsali vašu ljubav. Slobodni pripadnici ovog znaka u svom životu žele jednu osobu, ali moraju da se potrude oko nje. Pokažite svoje emocije i zainteresovanost, druga strana će to cijeniti. U protivnom, izgubićete priliku koju ste dugo željeli, a nećete je dobiti ponovo.

Vaga

Vagama februar donosi nemire i nesuglasice sa partnerom i cijeli period je prilično izazovan za vas. Partner je nezadovoljan, jer mu ne posvećujete dovoljno pažnje i izbjegavate obaveze. Na vama je da vidite kako ćete to riješiti i da li ćete se potruditi ili prepustiti stvarima da idu svojim tokom. Malo je potrebno truda da stvari budu mnogo bolje, ali opet, sve je do vas. Kraj mjeseca ipak donosi olakšanje u vašem odnosu, pa probajte da do tada budete skladni. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja je poprilično slična vama i potrudićete se da joj privučete pažnju. Slijedi vam lijep period sa njom, ako se potrudite.

Škorpija

Pripadnicima ovog znaka februar donosi povremene rasprave sa partnerom, nesuglasice i nervozu. Važno je da razgovarate o tome i pripazite da ne budete previše tvrdoglavi, jer u svemu ovome, vaša je krivica najveća. Zapostavili ste partnera, znate to i sami. Nemate strpljenja za njega i njegove probleme, gubite svoj kredibilitet, a kada budete postali svjesni toga, nećete neke stvari moći da vratite. Zato obratite pažnju na svoje postupke. Ako ste slobodni, slijedi vam zaljubljivanje u neobičnu i jako interesantnu osobu, koja će vas bukvalno oboriti s nogu. Ostanite prisebni, i odigrajte ovo na pravi način, kako vi samo znae.

Strijelac

Strijelčevima februar donosi lijepe trenutke sa partnerom, momente nježnosti i osjećaj bliskosti, pa bi trebalo da ovaj period iskoriste, da učvrste svoj odnos sa voljenom osobom i naprave planove za budućnost. I vi i partner imate slične želje pa će ovo biti veoma lako da se uskladite i krenete ka zajedničkim ciljevima. Kraj mjeseca donosi tenziju, ali svi problemi će biti rješivi, više su u pitanju neke svakodnevne stvari. Za slobodne Strijelčeve može se desiti neuzvraćena ljubav i nezainteresovanost od strane osobe koja vam se dopada. Najbolje bi bilo da zaboravite na sve to i okrenete se osobama koje bi voljele da privuku vašu pažnju, jer se tu može naći i neko veoma interesantan.

Jarac

Pripadnici ovog znaka, koji su u vezi ili braku, imaće pred sobom pomalo napet period kada je u pitanju njihov odnos sa voljenom osobom. Stavovi i mišljenja vam se mimoilaze, pa ćete teško postići bilo kakav dogovor. Najbolje bi bilo da se suzdržite od ulaska u bilo kakve konfliktne situacije i sačekate kraj mjeseca, kada će stvari biti mnogo bolje. Tako da čak i kada budete osjetili potrebu da budete sami, partner će to razumjeti. Ako ste slobodni, nakon dugo vremena, upoznaćete osobu vrijednu vaše pažnje i truda, i daćete sve od sebe da je osvojite. Ovo će vas aktivirati u svakom pogledu da se konačno otrgnete od svakodnevice.

Vodolija

Vodolije koje su u vezi konačno će imati miran period sa svojim partnerom, nakon burnih dešavanja donedavno. Sada znate šta želite i spremni ste da se otvorite prema partneru i vašoj vezi i da krenete u zajedničku budućnost. Čekaju vas lijepi momenti i period zaljubljenosti i strasti. Čak i ako se pojave neki izazovi, to ćete lakše prevazići u ovom periodu. Ako ste slobodni, čeka vas period kada ćete se dvoumiti između dvije osobe, jedne koja zavređuje vašu pažnju, ali je ne dobija, i druge, kojoj ste spremni pokloniti sve na dlanu. Dobro razmislite ko vam je važniji, i koga ćete izabrati, i imajte na umu da nije sve tako, kako vam se čini na prvi pogled.

Ribe

Nesuglasice koje imate sa partnerom početkom mjeseca mogu prerasti u veći sukob, pa bi bilo dobro da to držite pod kontrolom. Potrudite se da se suzdržite od svađa i rasprava, čak i najsitnijih čarki. Ako vas nešto muči, najbolje je da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i prijateljski. Kraj mjeseca donosi bolju energiju i ljepše momente sa partnerom, tako da će vam laknuti oboma. Ako ste slobodni, jedna zanimljiva osoba vam preko prijatelja ulazi u život i bilo bi dobro da obratite pažnju na nju, jer tu može da se stvori neka ozbiljnija i veoma interesantna priča.

Izvor: Mogu ja to sama Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.