Mjesečni horoskop za april 2022.

by | 5 Aprila, 2022
kevcio333 via Pixabay

Mjesečni horoskop za april Blizancima donosi novčane dobitke, a Škorpijama napredak na poslu…

Mjesečni horoskop za april

Ovan

Dragi Ovnovi, tokom prve tri sedmice mjeseca vas očekuje veliki broj poslovnih obaveza i vi ćete ih sada sa velikim entuzijazmom prihvatiti jer vam se vraća volja i želja za akcijom. Izuzetno ste produktivni, a veliki broj pripadnika vašeg znaka očekuje unapređenje ili poboljšanje radnih uslova. Druga polovina mjeseca je nešto izazovnija, jer će se javiti nervoza ali i doza nestrpljenja, pa pokušajte biti taktični.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, potrebno vam je malo mira i zbog toga ćete se distancirati od voljene osobe, ali, s druge strane, neki od vas dogovaraju i kraće putovanje zajedno sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka će tokom aprila biti društveno aktivni, uz dosta novuh poznanstava i imaćete priliku da uđete u tajnu romansu koja je obojena naglašenim strastima. Vitalni ste, ali su moguće nesanice.

Bik

Dragi Bikovi, u prvoj polovini mjeseca ulažete veliki napor na polju posla, ali vas izazovi i prepreke u kontinuitetu sustižu. To vas neće spriječiti da se uhvatite u koštac sa obavezama, samo ćete nešto sporije dolaziti do rješenja i rezultata. Oprezno u kontaktu sa nadređenima. Druga polovina mjeseca je nešto mirnija i vi sada možete odahnuti. Vaši napori iz prethodnog perioda su primijećeni i zbog toga ćete biti nagrađeni.

Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je napet, bar što se tiče samog početka mjeseca, jer ćete oboje pokušavati nametnuti svoju volju onom drugom. Pronalazite rješenje i harmonizujete odnos. Ukoliko ste slobodni, za vas se zanima osoba koja je ambiciozna, što će vam imponovati, ali provjerite da li je taj neko zaista slobodnog emotivnog statusa. Zdravlje je stabilno, ali povedite računa o ishrani.

Blizanci

Dragi Blizanci, izuzetno ste energični u prvih deset dana aprila, kao i direktni, ali je prisutna i velika doza nestrpljenja s vaše strane. Povedite računa da se ne zaletite u nekim važnim odlukama i posavjetujte se sa onima kojima vjerujete. Druga polovina meseca donosi naglašenu kreativnost, ali i usporavate, okrećete se finansijama i mogući su novčani dobici, u vidu bonusa ili povišice plate.

Ako ste u vezi ili u braku, tokom prve polovine mjeseca izbjegavajte da provocirate partnera, ući ćete u sukobe a ukoliko imate nešto da raspravite, učinite to krajem aprila. Slobodni Blizanci imaju namjeru da privuku pažnju osobe koja im se nedavno pojavila, pa će biti nešto uporniji i skloni raznim čak i provokaciji da biste je osvojili. Čuvajte se povreda.

Rak

Dragi Rakovi, pokušavate da na najbezbolniji i najkvalitetniji način izbjegnete troškove i da umanjite postojeća dugovanja. Ovoga puta, vi ćete imati podršku članova porodice i najbliskijih prijatelja. Druga polovina mjeseca je rezervisana za papirologiju i moguć je kontakt sa zakonom.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, voljena osoba drami oko ličnih finansija, odnosno, očekivana povišica ne stiže. Mjesečni horoskop za april vam savjetuje da budete podrška. Ako ste slobodni, pred vama je mjesec u kojem biste mogli napustiti zonu komfora i napravitu prvi korak prema osobi koju već neko vrijeme poznajete i u vama izaziva simpatije. Na polju zdravlja, mogući su upalni procesi urinarnog trakta.

Lav

Dragi Lavovi, planeta akcije ali i sukoba se i dalje nalazi u vašem polju međuljudskih odnosa, tokom prve dvije sedmice mjeseca i preporuka je da izbjegavate sukobe, koliko god je to moguće. Ipak, s druge strane, ovo je period u kojem završavate planove započete tokom druge polovine prošle godine. Od petnaestog aprila, fokusirani ste na nasljedstva ili na neku vrstu pozajmica.

Ako ste u vezi ili u braku, elektricitet vlada između vas i voljene osobe, ali uspijevate da to prevaziđete i planirate da se malo distancirate iz svakodnevice u potrazi za odmorom. Slobodni pripadnici vašeg znaka fokus stavljaju na posao, iako im s vremena na vrijeme prošlost okupira misli. Nostalgija izaziva emotivno nezadovoljstvo u vama. Zdravlje je stabilno.

Djevica

Drage Djevice, izbjegavajte pretjeranu analizu odnosa u okviru radnog kolektiva jer ćete se preopteretiti i samim tim vi gubite fokus na ono što radite. Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju o bilo kakvoj vrsti promjene na polju posla, pa čak i promjena okoline, želite istražiti nove mogućnosti i za to ćete imati priliku. Finansije su ovog mjeseca nešto lošije, usljed povećanih troškova.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, pred vama je miran period, bar što se tiče prvih dana mjeseca, ali može doći do sukoba na samom kraju mjeseca. Ako ste slobodni, od petnaestog aprila se javlja potreba da se socijalno aktivirate, a udvara vam se jedna tajnovita, ali i harizmatična osoba. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte i… Horoskop i ljubav – 12 savršenih parova

Vaga

Drage Vage, povoljni aspekti planeta u vazdušnim znacima vas podržavaju u vašim ciljevima, pa ćete i većinu toga i realizovati. Planeta akcije petnaestog aprila ulazi u vaše prirodno polje posla i u vama se javlja želja da se pokažete u najboljem svjetlu u očima nadređenih, što ćete i uspjeti, ali pod uslovom da to radite na jedan suptilan način.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan ali distanciran, prvenstveno zbog poslovnih aktivnosti. Slobodni pripadnici vašeg znaka preko posla možete da upoznate osobu koja će privući vašu pažnju, ali će to za sada ostati samo neobavezan flert. Čuvajte se povreda.

Škorpija

Drage Škorpije, tokom prve polovine mjeseca vaš prioritet je porodica, odnosno, potrebno je da riješite neke nejasnoće iz prošlosti, a članovi porodice vama daje slobodu djelovanja. Na polju posla, moguće je napredovanje ili makar isticanje u okviru radnog kolektiva. Finansije su stabilne, mada niste zadovoljni stanjem i razmišljate kako povećati prihode.

Ako ste u vezi ili u braku, prisutna je tenzija u odnosu, tokom čitavog mjeseca i neophodno je da kontrolišete svoj temperament. Slobodni pripadnici vašeg znaka u drugoj polovini mjeseca imaju izuzetno visoke šanse da promijene svoj emotivni status. Zdravlje je u redu.

Strijelac

Dragi Strijelčevi, potrudite se da tokom prve sedmice aprila privedete kraju sve ono što ste započeli tokom prethodnog perioda. Ovo je mjesec u kojem će veliki broj pripadnika vašeg znaka svu energiju uložiti u neke nove projekte, što će donijeti i nezadovoljstvo, jer neće sve ići onako kako ste zamislili. Izbjegavajte sukobe sa autoritetima.

Ako ste u vezi ili u braku, zajedno sa voljenom osobom planirate sprovesti neke promjene na polju doma za šta će vam biti potrebna veća ulaganja. Ako ste slobodni, neko iz porodice pokušava da vas konektuje sa svojim prijateljem. Moguće su alergije.

Jarac

Dragi Jarčevi, izlažete se troškovima, što vas zabrinjava, jer su u pitanju nepotrebni izdaci, ali istovremeno se ne možete kontrolisati. Druga polovina mjeseca donosi stabilizaciju na ovom polju, a vi se okrećete poslovnim aktivnostima bez zadrške i spremni za nove projekte.

Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba će vam dati konstruktivan savet kada je vaše poslovanje u pitanju, ali će vam ukazati i na neke nekvalitetne relacije. Ako ste slobodni, planeta harmonije i ljubavi je u povoljnom aspektu sa vašim horoskopskim znakom, pa je moguća nova ljubav ili ispunjenje želje na ovom polju. Zdravlje je u redu.

Vodolija

Drage Vodolije, odlučni ste da napravite korak dalje kada su posao i karijera u pitanju i zbog toga pravite strategiju kako svoje ciljeve i realizovati. Imaćete podršku od osobe od koje to najmanje očekujete, a u drugoj polovini mjeseca su moguća i neka finansijska ulaganja.

Zauzeti pripadnici vašeg znaka pokušavaju zadržati harmoniju u odnosu, ali voljenoj osobi to nije dovoljno. Želi više interakcija sa vama, dakle, komunikacije, debata i uopšeno, vašeg angažovanja u odnosu. Slobodne Vodolije će početi pokazivati interesovanje za osobu koja nije iz njihovog mjesta rođenja. Mogući su problemi s cirkulacijom.

Ribe

Drage Ribe, drži vas nervoza već neko vrijeme i vi ne možete na pravi način da djelujete kada su poslovne aktivnosti u pitanju, a osim toga, obraćate pažnju i na ono šta se u kolektivi dešava, odnosno priča. Druga polovina mjeseca, kada planeta akcije uđe u vaše prirodno polje ličnosti, oslobađate se stega i okrećete novi list, ispunjeni entizijazmom i optimizmom.

Ako ste zauzeti, mjesečni horoskop za april vam savjetuje da harmonizujete odnos sa voljenom osobom i, istovremeno, dajete sve od sebe da unesete malo više strasti u vašu relaciju. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka ljubav kuca na vrata i to sa više strana, pa ćete biti ushićeni, ali pomalo i zbunjeni. Zdravlje je u redu.

Piše: Astrološkinja Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

 

 

ljepotaizdravlje.ba

kevcio333 via Pixabay

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.