Mjesečni horoskop: Čuvajte se nesporazuma, odložite dogovore

Šta nam donosi februar?

by | 1 Februara, 2021

Februar je mjesec koji počinje retrogradnim Merkurom koji je poznat po nevoljama, nesporazumima i teškoćama. Šta će nam ovaj zimski mjesec donijeti, predviđa veliki mjesečni horoskop:

OVAN

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Ovnovi, pred vama je mjesec u kojem ćete posvetiti vašim planovima i željama. S obrzirom na to da je prisutan napet aspekt na nebu u odnosu vaše vladajuće planete i Jupitera, Saturna i Sunca tokom februara, biće vam potrebno dosta strpljenja i upornosti da sve što zamislite i sprovedete u djelo. Ne žurite i dobro se organizujte. Kako je planeta komunikacije u retrogradnom hodu, povedite i na ovom polju računa. Javljaju se stari prijatelji i imate priliku obnoviti kontakt. Finansije su relativno stabilne.
Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom je ispunjen varnicama i trzavicama. Ne započinjite rasprave koje imaju tendenciju da se završe sukobom. Voljena osoba će u narednom danima pokušavati nametnuti svoje stavove vama, što će izazavati burnu reakciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u šli u jedan mirniji period, nakon burnih nekoliko mjeseci. Fokusirani su isljučivo na posao, ali kontakt iz prošlosti može poremetiti vaš mir.
Obratite pažnju na kvalitet ishrane i više se krećite.

BIK

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Bikovi, energični ste i maksimalno se posvećujete poslu. Sigurno je da ćete s vremena na vrijeme biti izloženi stresu, nailazićete na iznenadne prepreke i to vam se neće dopasti, posebno neplanirane situacije, jer ćete smatrati da da ste se dobro organizovali. Retrogradni Merkur vam pravi problem u komunikaciji sa nadređenima, ali i sa ostalima u okviru kolektiva u kom radite. Neki Bikovi imaju problem sa jednim od roditelja.
Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom ulazi u izazovan period, jer veliki broj planeta u Vodoliji pravi negativan aspekt na vaš horoskopski znak, pa je preporuka da povedete računa o načinu komunikacije i da ne provocirate partnerove reakcije. Poželjećete više slobode tokom februara. Ako ste slobodni, raspoloženi ste za ljubav i pojaviće se dvije osobe koje će vam jednako privući pažnju. Ipak, ako uđete u vezu, to će biti sa osobom koja je nešto starija od vas i na višoj je poziciji.
Na polju zdravlja, obratite pažnju na ishranu, hormone i čuvajte se povreda.

BLIZANCI

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Blizanci, tokom februara ćete biti naglašeno nervozni što će se odraziti na vaše poslovne odnose, kao i na vašu produktivnost. Javiće se strahovi kada je posao u pitanju, u smislu sumnju u kolege kao i u vezi sa vašom budućnošću kada je zaposlenje u pitanju. Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju o promjeni posla. Sada nije trenutak za to. Vaša vladajuća planeta je u retrogradnom hodu do 21. februara i donosi vam kontakte iz prošlosti, ali i problem u komunikaciji. Pažljivo slušajte šta vam se saopštava, ali i sami povedite računa o komunikaciji.
Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom trpi upravo zbog loše komunikacije. Imaćete utisak da vas suprotna strana ništa ne razumije. Ipak, povoljan aspekt planeta u vazdušnim znacima vam daje priliku da izgladite potencijalne nesporazume. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o osobi iz prošlosti, koja će se iznenada i javiti.
Na polju zdravlja, prisutne su nesanice koje vas iscrpljuju.

RAK

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Rakovi, sedmice koje su pred vama donose veliku orijentaciju na polje koje se tiče pozajmica i kredita. Željećete se što prije riješiti preostalih dugovanja, a isplivaće na površinu i nešto na šta ste zaboravili pa će vam to predstavljati stres. Na polju posla, ne odustajete od svojih ubjeđenja, koje namećete i drugima u kolektivu. Budite spremni na kompromise kao i na to da je potrebno saslušati savjet kolega. Neki pripadnici vašeg znaka sada imaju kontakt sa zakonom.
Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan, iako ćete se suočavati sa povremenom ljubomorom od strane voljene osobe. Ne reagujte emotivno, već preispitajte svoje postupke, koji su doveli do takve situacije. Ako ste slobodni, imaćete priliku da uđete u strastvenu avanturu sa osobom koja je drugačija na ono što ste do sada navikli. Privući će vas njena ekscentričnost.
Zdravlje je stabilno.

Pročitajte i… Godišnji horoskop za 2021: Vrijeme nade i promjena

LAV

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Lavovi, sukobljavate se sa saradnicima i nadređenima koji imaju drugačije stavove u pogledu poslovanja. I vi ćete se tokom narednih mjesec dana osjećati prilično usamljeno u svojim ciljevima. Vašim prirodnim poljem međuljudskih odnosa prolazi planeta komunikacije, koja je sada u retrogradnom hodu, tako da se spremite i na poteškoće u sporazumijevanju sa okolinom. Ako planirate nove dogovore, sada nije trenutak za to, ali jeste za nešto o čemu ste razmišljali u prošlosti.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom trpi jer na površinu izlaze nesporazumi kojima se niste na vrijeme posvetili na pravi način. Sada ćete imati priliku da popravite. Neki Lavovi će razmišljati o kratkom predahu i zajedničkom putovanju. Ako ste slobodni, ovo period kada ćete ponovo sresti one na koje ste zaboravili, čak ćete se i iznenaditi.
Što se tiče zdravlja, ovo je izazovan mjesec u kojem će vam vitalnost biti oslabljena.

DJEVICA

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Djevice, vaša vladajuća planeta je u retrogradnom hodu i sada je vrijeme da se naoružate strpljenjem jer će svaki plan i sve što ste zamislili ići onako kako se najmanje nadate. Veliki broj planeta u vašem prirodnom polju posla donosi i veliki broj obaveza, veliku frekvenciju ljudi. Zabrinuti ste jer niste navikli da neorganizaciju, kako svoju, tako i onih sa kojima sarađujete. Platni promet predstavlja problem i na neke prihode ćete morati sačekati.
Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka su servilniji nego inače u odnosu na partnera, ali pripazite na to kako ćete biti shvaćeni. Naglašena potreba za skladom s vaše strane kao i zainteresovanost za voljenu osobu, može biti pogrešno protumačena. Ako ste slobodni, imate priliku da preko posla upoznate zanimljivu osobu. Ovo je zapravo neko koga već znate, ali samo iz viđenja.
Obratite pažnju na unutrašnje vene.

VAGA

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Vage, povoljan aspekt planeta u vazdušnom znaku Vodolije će vam, na prvom mjestu, dati elana da se suočite sa obavezama na polju posla, kojih će biti više nego inače. Kako je tranzitni Merkur u retrogradnom hodu do 21. februara, paralelno ćete se imati posla i sa nezavršenim zadacima. Ne dozvolite da vas to izbaci iz balansa. Veliki broj pripadnika vašeg znaka će se suočiti sa dugovanjima a moguće su i krize na tom polju.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti relativno stabilan. Ipak, suprotna strana će se suočiti sa finansijskom krizom, tako da ćete i vi biti uvučeni u to. Zadržite hladnu glavu i podržite voljenu oobu, koja će biti pod velikim stresom. Slobodni pripadnici vašeg znaka, zahvaljujući uticaju retrogradnog Merkura koji prolazi kroz prirodno polje ljubavi dobija glas iz prošlosti i u dilemi su da li obnoviti vezu ili ne.
Što se tiče zdravlja, izbjegavajte ozbiljnije hirurške intervencije, a moguće su i povrede.

ŠKORPIJA

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Škorpije, vašim prirodnim poljem međuljudskih odnosa i tokom februara prolazi planeta akcije, agresije, sukoba tako da ćete biti suočeni sa raznim vrstama stresa kroz druge ljude. Veliki broj pripadnika vašeg znaka će sada prekinuti ugovore, posebno one koji su sklopljeni tokom prošle godine, tokom oktobra i novembra. Nove dogovore prolongirajte, ako ste u mogućnosti, u suprotnom, isti neće trajati. Prisutni su neporazumi na polju doma, zbog loše komunikacije.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, ne reagujte na provokacije koje dolaze od strane partnera. Ovo je mjesec u kojem će u drugoj strani kulminirati nezadovoljstvo prouzrokovano ograničenjima koja su povezana sa karijerom, pozicijom i poslom. Slobodni pripadnici vašeg znaka, ako se malo potrude, vrlo brzo mogu pomijeniti emotivni status koji će na samom početku biti obavijen velom tajne.
Zdravlje je stabilno, ali provjerite hormone.

Pročitajte i… Seksi igrice za svaki znak horoskopa…

STRIJELAC

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Strijelci, veoma dinamičan mjesec kada je posao u pitanju. Napet aspekt vaše vladajuće planete i planete akcije donosi sukobe sa saradnicima i sa nadređenima. Ne padajte na provokacije. Istovremeno, činiće vam se da su napori koje ulažete uzaludni, međutim, važno je znati da ne smijete odustajati kada naiđete prepreke. Ako već neko vrijeme razmišljate o promjeni posla, sada će do toga i doći. Ne sklapajte nove dogovore.
Na polju ljubavi, odnosno parnterstva, komunikacija sa partnerom trpi i donosi sukobe. Vladajuća planeta ovog vašeg polja je u retrogradnom hodu, trpi napete aspekte, pa će mnoge stare razmirice i nesporazumi ponovo isplivati na površinu. S obzirom na to da je ovo prolaznog karaktera, na načinjite bolne teme u ovom trenutku. Ako ste slobodni, skloni ste flertu, a jedna konverzacija preko društvenih mreža, sa osobom koju poznajete, može prerasti u nešto više. Potrebno je strpljenja s obje strane.
Obratite pažnju na rukovanje oštrim predmetima.

JARAC

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Jarčevi, u narednim sedmicama očekuju vas promjene kada je vaša karijera u pitanju. Pred vama je pomak naprijed, iako se ovde radi o vašem planu ili želji iz prošlosti. Iznenadna vijest će vas obradovati. Kada pričamo konkretno o polju posla, spremite se na povećan broj nesporazuma i zbog toga je neophodno da se više skoncentrišete na ono što radite, provjeravate informacije koje do vas stižu i da se spremite na povećan broj obaveza koje nisu kompletno dovršene. Povedite računa o papirologiji i zakonskim pitanjima. Ako ste u vezi ili u braku, partner će imati zamjerke na vašu posvećenost poslu. Donosićete posao i kući i o tome pričati voljenoj osobi, kojoj će to smetati. S druge strane, zajedno ćete se baviti kućnim budžetom i ovde će se javiti briga za finansije. Različiti stavovi oko finansija dovode do sukoba.
Ako ste slobodni, ovo je i dalje perid u kojem ćete imati priliku da uđete u vezu sa osobom koja vam do nedavno nije bila dostižna ili bar vi tako mislili. Na samom početku, skloni ste tajnovitosti.
Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Draga Vodolije, ovo je povoljan mJesec na svim poljima kada je vaš znak u pitanju. Nekoliko planeta u vašem znaku u vašem prirodnom polju ličnosti govore o tome da su vaše potrebe sad na prvom mJestu. Komunikacija će vam biti veoma važna, želJećete se intetelektualno istaknuti, u tome ćete uspJeti, ali ne na onaj način na koji vi to želite. Okolina će vas shvatati na pogrešan način ili ćete jednostavno morati da se ponavljate. Povedite računa o finansijama, jer će sada biti dosta troškova na koje niste računali. Spremite se i na ponavljanje situacija iz prošlosti.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, planeta ljubavi je u vašem znaku, tako da je ovo period koji vam daje priliku da izgladite potencijalne nesporazume sa partnerom. Ipak, ova planeta je u društvu Saturna i pravi napet aspekt sa Marsom, tako da će biti i momenata svađa, sukoba, visokih tonova. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u prilici da započnu vezu sa osobom sa razlikom u godinama, koja je usput, drugačijih shvatanja u odnosu na vas. S druge strane, javlja se osoba iz prošlosti, tako da ćete biti u dilemi šta uraditi i za koga se odlučiti.
Što se tiče zdravlja, povedite računa o unosu šećera u organizam jer ćete biti skloni pretjerivanju.

RIBE

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Ribe, sedmice koje su pred vama vam donose potrebu da se istaknete na polju posla, međutim, sada do toga neće doći na onaj način koji očekujete. Važne odluke ostavite za neki drugi period, sada nije trenutak za to, vremenom ćete odustati ili će se planovi jednostavno promijeniti zbog nepovoljnih okolnosti. Komunikacija je nešto lošija, a vi ćete se prilično povući u svoj svijet. Ne gajite strahove prema saradnicima i nadređenima, jer su sada takva osjećanja predimenzionirana.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, ovo je osjetljiv period za sve pripadnike vašeg znaka. Kako ćete se baviti samim sobom i svojim potrebama, voljena osoba će se osjetiti zapostavljenom i usamljenom. Osim toga, ovo je mjesec koji može donijeti i avanture sa strane koje će narušiti harmoniju u partnerskom odnosu. Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom februara imaju priliku da obnove vezu iz prošlosti. Ovo je nešto što će na samom početku biti obavijeno tajnom, uz zajednički dogovor. Ipak, ovo je priča koja ima male šanse da se veza razvije u nešto ozbiljnije u budućnosti.
Zdravlje je stabilno, ali je prisutna nervoza i neispavanost.

Astrolog Helena Cupać

Studio_3321/iStock/Getty via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.