Mjesečni horoskop za septembar 2022: Moguće su razmirice!

by | 1 Septembra, 2022

Mjesečni horoskop za septembar 2022. donosi vam astrologinja Helena Cupać.

Ovan

Dragi Ovnovi, septembar je veoma buran mjesec za vaš horoskopski znak, posebno na polju komunikacije. Važno je tokom narednih sedmica da budete taktični i birate riječi. Vraćaju se prilike iz prošlosti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom može da trpi zbog loše komunikacije. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka se ukazuje prilika da obnove kontakt sa osobom iz prošlosti. Zdravlje je stabilno.

Bik

Dragi Bikovi, tokom narednih dana ćete se orijentisati isključivo na finansiie, koliko zbog troškova, toliko i zbog velike potrebe da popravite stanje na ovom polju. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti relativno stabilan, ali vaša tvrdoglavost može isti narušiti. Slobodni pripadnici vašeg znaka, uz povoljan aspekt planete ljubavi, vi imate priliku da započnete emotivnu vezu sa osobom koju ste prvi put sreli preko posla. Pripazite na ishranu.

Blizanci

Dragi Blizanci, planete akcije je u vašem znaku i biće tu još dugo, ali tokom septembra mjeseca ćete biti puni entuzijazma i kreativnih poslovnih ideja. Vaši saradnici neće moći ispratiti vaš tempo. Ako ste u vezi ili u braku, nešto ste tvrdoglaviji u odnosu na raniji period kada su vaši stavovi u pitanju, pa su na vidiku vatrene riječi i sukobi. Slobodni pripadnici vašeg znaka će pokušati balansirati između dvije osobe koje im privlače pažnju, jer se na početku neće moći odlučiti, ali kraj mjeseca donosi promjenu emotivnog statusa. Vitalni ste.

 

Rak

Dragi Rakovi, pripremite se za period u kojem ćete se morati maksimalno posvetiti radnim obavezama, ali uz veće napore i zalaganje. Bićete iscrpljeni, posebno zbog velike mentalne aktivnosti, a i strahova koji će biti nešto naglašeniji nego inače. Ako ste u vezi ili u braku, preporuka je da ne zapostavljate voljenu osobu, da biste spriječili potencijalne sukobe. Ukoliko ste slobodni, za vas će se zainteresovati osoba koja dolazi iz drugog mjesta boravka u odnosu na vaše. Više se odmarajte.

 

Lav

Dragi Lavovi, povoljan aspekt Marsa na vaš znak će vam prijati i vratiti volju za rad. Izgladićete odnose sa onima koji su vam autoriteti, u bilo kom smislu. Riješavate da preispitate svoje planove i posvećujete se onim najrealnijim za realizaciju. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti daleko stabilniji nego ranije. Ako ste slobodni, zanimate se za jednog od prijatelja. Na samom početku ćete pokušati da izgradite malo bliskiji odnos. Zdravlje je stabilno.

Djevica

Drage Djevice, u septembru ćete uspjeti da se izdvojite iz kolektiva na jedan veoma originalan ali i pozitivan način. Iako ćete i dalje iz dana u dan, kvalitetno obavljati svoj posao, povremeno je moguć sukob sa nadređenima. Ukoliko ste u vezi ili u braku, budite oprezni kada je odnos sa partnerom u pitanju, zbog nesporazuma i nedostatka takta, moguće su rasprave. Ako ste slobodni, preko člana porodice je moguća nova ljubav. Moguće su povrede.

Vaga

Drage Vage, tokom naredne četiri sedmice ćete biti nešto opušteniji kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Napravićete retrospektivu učinjenog i ispravićete ono što vam se učini pogrešno. Ukoliko ste u vezi ili u braku, voljena osoba pokušava unijeti više strasti u relaciju. Moguće su ipak razmirice. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju dva kandidata za novu vezu, ali vas zbunjuje sličnost ove dvije osobe kada je karakter u pitanju. Zdravlje je u redu.

Škorpija

Drage Škorpije, ovo je veoma izazovan period za pripadnike vašeg znaka, jer ćete se suočiti sa nekim preprekama na koje niste računali, a imaju veze sa prošlošću. Napeti ste, pokušavate se kontrolisati, ali ćete ipak nastojati da se distancirate od onih koji su vam naporni. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se posvetiti partnerovim izazovima, koji se odnose na finansije. Razbuktavaju se strasti. Ukoliko ste slobodni, moguća je vatrena veza, koja se može razviti u nešto ozbiljnije. Moguć problem s urinarnim traktom.

Strijelac

Dragi Strijelčevi, vrijeme je da zaokružite određene poslovne projekte i to ćete uraditi upravo od septembra. Neki pripadnici vašeg znaka se odlučuju za prekid saradnji i ugovora, što bi moglo izazvati burnu reakciju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka ulaze u sukobe sa voljenom osobom, pod uslovom da vi odreagujete na određene provokacije s druge strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u dilemi da li obnoviti staru ljubavnu vezu ili dati priliku novoj osobi. Zdravlje je u redu.

Jarac

Dragi Jarčevi, planeta akcije je u vašem prirodnom polju posla, što znači da ćete u narednim danima biti veoma motivisani da napravite korak naprijed na ovom polju, time ćete izazvati i neke negativne reakcije od strane saradnika ali i autoriteta ali vi na to nećete obraćati pažnju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će partnerstvo staviti u drugi plan a zbog toga će trpiti negodovanje. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da promene emotivni status, ali previše odugovlače. Mogući upalni procesi.

 

Vodolija

Drage Vodolije, oporavljate se od veoma napetog perioda u kojem ste iscrpili sve svoje resurse. Sada je vrijeme da, uz malu retrospektivu, napravite strategiju za dalji rad. Povedite računa o informacijama koje dolaze do vas. Mogući prekidi saradnji. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilniji, ali ne i mnogo bolji nego ranije. Ipak, sukoba neće biti. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o nekadašnjoj ljubavi, a moguća je i obnova kontakta. Zdravlje je u redu.

 

Ribe

Drage Ribe, iako ste veoma motivisani za rad, a nekima će od vas biti ponuđeno i napredovanje, bolji radni uslovi, ovo je mjesec u kojem ćete se ipak prioritetno baviti porodičnim odnosima. Moguća je i selidba, za one koji su to planirali. Ako ste u vezi ili u braku, dobro slušajte šta vam voljena osoba govori, moguće su zamerke na koje ne obraćate pažnju, a to znatno može narušiti kvalitet vašeg odnosa. Ako ste slobodni, za vas se interesuje osoba od autoriteta, koja je i nešto starija od vas. Moguće su povrede.

 

Piše: Helena Cupać

email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.