Muškarci rođeni u ovim znakovima horoskopa su najvjerniji

Najvjerniji muškarci, prema horoskopu, su...

by | 14 Januara, 2021

Bik

Bik je jedan od najodanijih i najvjernijih horoskopskih znakova. Čak mu ni velika udaljenost nije bitna. Mogla bi s njim imati vezu na daljinu bez ikakve brige. Naime, ako bik nekoga zaista voli, tada će mu biti partner sto posto.

Rak

Rak je jednostavno odana duša. Varanje za njega apsolutno ne dolazi u obzir i afera ga uopšte ne privlači. Rakovi čak često preuzimaju emotivniju i privrženiju ulogu u vezi, jer se sami boje da će biti prevareni.

Jarac

Vjernost je osobi rođenoj u znaku jarca nevjerovatno važna. Ovaj horoskopski znak oličenje je odanosti. Jarci žele red i plan u svom životu – pa tako i vezi. Zato je varanje za njega tabu – to bi ga dovelo do problema i izbacilo s puta. Ako je zaljubljen, nema druge žene za njega.

Ovan

Ovan je takođe jedan od odanih horoskopskih znakova. U životu mu trebaju stabilnost i sigurnost i to je ono što želi dati svom partneru. Oprez: ako uđe u krizu srednjih godina, to se može brzo promijeniti, jer se ovan ne nosi dobro sa starenjem. Moglo bi se dogoditi da opet želi nešto dokazati.

Vodolija

Vodolija je takođe odana duša. Međutim, treba mu vremena da pronađe svoju veliku ljubav. Vodoliji obično treba dugo vremena da se uopšte želi vezati za nekoga. Ali kad jednom dođe vrijeme, definitivno je vjeran.

miss7zdrava.24sata.hr

-

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.