Šta 2019. donosi Vodolijama: Novi prijatelji, poslovni izazovi…

by | 21 Januara, 2019

U 2019. imaćete razne testove kroz koje morate proći – test lojalnosti prema sebi, vašim vrijednostima, provjeravanju “snage” vaših prijatelja. Nekima od njih ćete morati da kažete zbogom. Ali istomišljenici koji će se pojaviti u vašem životu ove godine dugo će ostati u njemu.

Za Vodolije 2019. je godina lične transformacije i sposobnosti da se oduprete negativnim stvarima.

Ljubav

Na početku godine sve će biti u redu u ljubavi. Ako ste prošle godine radili na odnosima, zasluženo uživajte u porodičnoj sreći. Partner koji je sada sa vama je onaj koji vam je potreban. Ako postoje bilo kakvi problemi u vezi – najvjerovatnije je to povezano sa vašim egoizmom i sklonošću za avanturama. Ljetni mjeseci su idealni za romantiku, zvijezde predviđaju puno druženja. Donijećete važne odluke u oblasti partnerstva u avgustu, u istom mjesecu je dobro ići na odmor.

Karijera

Ove godine imate puno posla, nastojite da budete produktivni u profesionalnom polju – marljivost doprinosi jačanju materijalne osnove i zadovoljavanju ambicija. Ne bojte se preuzeti odgovornost. Usavršite svoje vještine i profesionalnost – i to će vam donijeti dividende. Odličan rad u timu. Za one koji rade samostalno ova godina je takođe dobra. Glavno je da se radikalno ne pokrenu novi projekti, već da se poboljša i razvije ono što je već počelo. Ako odlučite da promenite posao, najbolje vrijeme za to je kraj godine.

Novac

U finansijskim pitanjima budite oprezni, posebno u velikim transakcijama i operacijama – provjerite sve dokumente. Ovo je najteža oblast u vašem horoskopu ove godine. Prognoza za finansije 2019 za znak zodijaka Vodolija podstiče na oprez u svemu što se odnosi na novac. Planirajte svoje troškove unaprijed i pokušajte da ne prelazite plan.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti dobro koliko i vi. Korisno je jačanje imuniteta i psiho-emocionalnog stanja. Budite oprezni prema signalima tijela. Možda ćete morati da prođete kurs masaže, posetite stomatologa i kontaktirate psihologa.

Horoskop za čitavu 2019. godinu za znak zodijaka Vodolija u svim sferama života je dvosmislen, ali zanimljiv i produktivan. Vodite računa o svom zdravlju, prijateljstvu, ljubavi i nemojte bacati novac okolo – ovo su glavni savjeti za vas ove godine.

Izvor: Ženski magazin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.