Zapisano u zvijedama: Horoskopski znakovi – savršeni muževi

by | 29 Januara, 2019

Nije svima cilj da se udaju, odnosno ožene. Neki ljudi uopšte ne teže braku, dok drugi sanjaju samo o tome. A ako spadate u ovu drugu grupu i još tražite idealnog supruga, u pomoć vam priskače horoskop.

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka imaju kvalitete koje ih čine savršenim “materijalom za brak”!

Vodolija

Vodolije teško daju nekome svoje srce, a jednom kada se zaljube, spremni su učiniti sve za tu osobu. Kao suprug, Vodolija će se uvijek truditi da ispuni želje i potrebe svoje supruge te će je tretirati poput princeze, a uz ove rođene avanturiste nikada nije ni dosadno. Jedina mana im je njihova pretjerana osjetljivost zbog čega se ponekad mogu prelako naljutiti.

Lav

Iako muškarci rođeni u ovom znaku mogu djelovati kao ženskarođi bog svoje izrazito privlačne harizme na koju pada mnogo žena, Lavovi primjećuju samo one koje su im slične. Žena koja ih može osvojiti treba imati čvrste stavove i biti im ravnopravna, a jednom kada pronađu neku takvu, ostatak života će se truditi ugoditi joj.

Škorpija

Iako su u mladosti skloni čestom mijenjanju partnerki, kada se uozbilje, Škorpije su spremne da se skrase samo s jednom osobom. U braku su vjerni i posvećuju puno pažnje partneru/ici, a na glasu su i kao strastveni ljubavnici, što je dodatan bonus.

Izvor: index.hr/rouge Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.