Premijera novog singla Dalal Midhat “Never Give Up”

Dalal Midhat objavila je svoj prvi singl na engleskom jeziku, koji su napisali njemački autori Jason Anousheh, Torsten Abrolat i Toni Cottura, nekadašnji producent Backstreet Boysa i ‘N Synca. “Never Give Up” je sniman u “Studio Tempo”, a za mix i mastering bio je zadužen Miralem Mandžuka.

Foto: Edvin Kalić
Foto: Edvin Kalić

Video koji prati pjesmu režirao je Vedad Jašarević, za fotografiju je bio zadužen Edvin Kalić, šminku Sanjin Egon, frizuru Nermin Bešić, styling Adela Hodžić za A.I. Design i Lindex BiH.

Pogledajte fotografije; kliknite na foto za veću rezoluciju…

U saradnji sa Otvorenom Mrežom singl je posvećen podizanju svijesti o doniranju organa i potrebi izmjene zakona o transplantaciji u našoj zemlji.

“Budući da pitanje darivanja organa u našoj državi još nije riješeno efikasno, svakodnevno svjedočimo tome da su bolesnici ili članovi njihovih porodica i prijatelji prisiljeni da skupljaju novac za vrlo skupe postupke izvan Bosne i Hercegovine. Stoga je Otvorena Mreža svojim radijskim i televizijskim programom pomogla da njihovi problemi postanu vidljivi kroz program transplantacija  “Never Give Up”, te im pomogla u skupljanju novca da bi što prije bili transplantirani. S obzirom na to da već odavno učestvujem u mnogim humanitarnim događajima u BiH, nakon što sam čula pjesmu istog naslova, shvatila sam da je njena moć i poruka u skladu sa programom Otvorene Mreže. U spotu se pojavljuju ljudi koji su transplantirani kroz njihov program. Nadam se da ću ovim projektom doprinijeti podizanju svijesti, novca i mogućih potrebnih izmjena postojećih zakona u BiH”, izjavila je Dalal.

Foto: Edvin Kalić

Pogledajte video:

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.