Seve predstavila singl “Hazarder”

Za sve Severinine obožavaoce stigla je nova poslastica. Pjevačica je, naime, tačno u podne predstavila svoj novi duet s mladim kolegom Leonom. Pjesma “Hazarder” peti je singl koji će se naći na novom albumu modernog i novog zvuka, a atraktivan spot prikazuje Severinu u najboljem izdanju dosad. 

Foto: Jelena Balić

“Da, ja sam kraljica ruskoga ruleta, da, ja sam mnogima Ahilova peta”, pjevuši Severina u spotu koji će sigurno brojati milione pregleda. “Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, koji je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u spotu i obećajem da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma ‘Dobrodošao u klub'”, izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog suradnje nije krio ni Leon: “Velika mi je čast biti dio ‘Hazardera’ i sarađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san počeo se ostvarivati i nadam se da sam svojim učestvovanjem doprinio ovom velikom muzičkom projektu.”

Muziku i tekst i ovog puta potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, Severinini dugogodišnji saradnici i Leonovi producenti.

Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.