“Budi svoja inspiracija” – dan za uživanje uz jogu i Ljepotu&Zdravlje

by | 6 Septembra, 2021

Divan dan u prirodi i prelijepo druženje – tako bismo najkraće opisali naše divno vikend-druženje “Budi svoja inspiracija” u hotelu Monti Spa&Wellness na Igmanu!

I zaista – uživali smo s našim čitateljicama, a ideja je bila da žene svih godina posvete vrijeme sebi i rade na osnaživanju svijesti.

Joga predstavlja sklad između čovjeka i prirode i preporučuje se svima… Ovo je staroindijska disciplina čini je cilj kroz tjelesne pokrete uz koncentraciju na svoje tijelo i um postići stanje fizičke, psihičke i duhovne ravnoteže.

Foto: Erma

Sve ovo nam je i te kako potrebno i zato smo uživali u lijepoj sunčanoj suboti prepunoj aktivnosti… Malo smo učili o pravilnom disanju i osnovnim joga tehnikama, a svima nam je potrebno da se opustimo, eliminišemo bol i ukočenost koji su često povezani sa stresom i onim što nam donosi svakodnevica.

Foto: Erma

Za joga časove bila je zadužena učiteljica joge i reikija Vesna Pačak iz “Studija Zen”.

Dan započet šetnjom kroz šumu uz cvrkut ptica nastavljen je meditacijom i vježbama disanja, a trenutke uživanja i opuštanja upotpunio je i čas joge.

Foto: Erma

Po povratku iz šume dobili smo “težak” zadatak – vježbu šutnje, koja nije ni malo jednostavna. Više o tome čitajte u našem štampanom izdanju. I preporuka je da je isprobate. Zatim smo se opustili uz čas joge u vodi, a potom i uživanje u SPA ponudi hotela Monti Spa&Wellness.

 

To je idealno mjesto za relaksaciju. Na terasi hotela, u prelijepom ambijentu, učiteljica joge Vesna Pačak držala je radionicu face joge, reiki i ženski krug sa vođenom meditacijom.

Foto: Erma

Naravno, na našem druženju bilo je mjesta za sa slasne, ukusne i zdrave delicije.

Ovu priliku iskoristili smo da razmijenimo iskustva i predstavimo naš magazin Ljepota&Zdravlje te našu ambiciju da podržimo osnaživanje žena i promovišemo koliko je bitan rad na sebi.

Drago nam je da je među našim gošćama bilo dama koje su godinama uz Ljepotu&Zdravlje i prave su  kolekcionarke našeg magazina, kao i žena koje su stasavale uz nas; zajedno s nama rasle i razvijale se. Povezanost na ovom događaju i nova prijateljstva svakako će obilježiti i period pred nama. Nastavljamo da širimo krug pozitive i radimo na zajedničkom cilju – osnaživanju žena!

Zahvaljujemo svima koji su bili prisutni, a posebno izdvajamo naše prijatelje koji su nam pomogli da realizujemo ovaj projekat: Studio Zen; Hotel Monti Spa&Wellness; Noreva; Kana – Healthy market; Dots!

Više o prijateljima našeg projekta “Budi svoja inspiracija” čitajte i narednih dana na www.ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Erma

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.