Young Living KidScents® – neka i vaša djeca uživaju

by | 15 Juna, 2022
young living kidsents

Ako ste zaljubljeni u eterična ulja, vjerovatno ste upoznati s Young Livingom, jednim od vodećih brendova eteričnih ulja. Ako djecu želite upoznati s blagodatima eteričnih ulja od malih nogu, sada to s lakoćom možete uz novu kolekciju Young Living KidScents® roll-on eteričnih ulja za najmlađe koja je upravo izbačena na tržište.

Posebno pripremljene imajući u vidu potrebe djece, KidScents mješavine čistih eteričnih ulja u bočici s kuglicom mirisnim notama podstiču pozitivne osjećaje kod kuće, u školi ili na igralištu.

Neka i vaša djeca uživaju!

Young Living TummyGize Roll-On omogućava jednostavno nanošenje ulja na stomačić djeteta, otpuštajući mirisne tonove koji bude opuštajuću atmosferu. Ovaj posebno oblikovani spoj eteričnih ulja đumbira, mandarine, komorača i drugog bilja prirodno je ugodne arome koja može utješiti mališane kad je riječ o njihovom stomačiću.

KidScents GeneYus Roll-On oslobađa neizmjernu svježinu za bolju koncentraciju tokom učenja i školskih aktivnosti. Posebno oblikovan za potrebe djece, ovaj blend čistih eteričnih ulja umiruje kada ga upotrijebite za masažu i pritom osvaja prekrasnom aromom koja podiže produktivnosti i optimizam.

YoungLiving KidScents

Prizemljujući i umirujući miris svetog tamjana i cedra, pored ostalog vrhunskog bilja, čini KidScents GeneYus idealnim rješenjem kad je malim genijalcima potrebno malo podsticaja i fokusa za domaću zadaću. Ovaj originalni proizvod, u kojem su ključni sastojci limonen, bornil-acetat, sabinen te neka od najpopularnijih i najinspirativnijih Young Living eteričnih ulja, pobjeđuje slatkom i ohrabrujućom aromom kada ste s djecom u pokretu. Zakotrljajte ovo roll-on ulje na zlobove ruke ili potiljak svojeg djeteta radi dodatne doze inspiracije, motivacije i hrabrosti.

Da bi san lakše pao na oči, nanesite KidScents DreamEase na kožu djeteta radi otpuštanja slatkog, umirujućeg i nježnog mirisa eteričnih ulja lavande, geranijuma i rimske kamilice. Zakotrljajte roll-on po tabanima, potiljku ili prsima djeteta kao dio rutine za laku noć.  DreamEase ujedinjuje umirujuće arome pomno biranih biljaka, zaslužne za stvaranje skladnog i bezbrižnog ozračja za najslađe snove.

YoungLiving KidScents

KidScents Refresh Roll-On je mješavina izrazito okrepljujućih i osvježavajućih čistih eteričnih ulja. Ovo jedinstveno ulje namijenjeno djeci starijoj od dvije godine može se nanositi direktno na prsa ili vrat. Nježna kombinacija eteričnih ulja eukaliptusa, svetog drveta, mješavine Young Living R.C.® i drugih čistih eteričnih ulja pomaže ublažiti nelagodu i podstaknuti osjećaj slobodnog disanja.

Ovaj spoj eteričnih ulja gorostasne jele, čajevca i elemija u praktičnoj bočici s kuglicom savršen je za aktivnosti na otvorenom, a pogoduje i suhoj i osjetljivoj koži. Njegov jedinstveni ugodni miris donosi potpuno olakšanje u nelagodnim trenutcima, dok blagotvorna eterična ulja doprinose izgledu zdrave kože.

Upoznajte najslađi difuzor Young Livinga: Feather the Owl!

Stvorite sneni ugođaj kada padne noć ili ispunite prostor za igru dozom zaigrane energije pomoću ove višenamjenske sovice koja funkcioniše kao raspršivač eteričnih ulja, noćna svjetiljka i uređaj za bijeli šum.

Feather the Owl vrlo je jednostavan za upotrebu, pruža više načina raspršivanja, od slabog do snažnog, deset postavki LED osvjetljenja i pet opcija bijelog šuma. Svaki difuzor dolazi s bočicom ulja lavande (Lavender, 5 ml). Sovine slatke kandže služe kao dugmad na dodir za rad difuzora i svjetlo.

Ova jedinstvena sovica s lakoćom raspršuje vaša omiljena eterična ulja. Kada dođe vrijeme za laku noć, KidScents DreamEase pomaže mališanima da se opuste i utonu u čvrst san. Ako ovu mješavinu pomno odabranih umirujućih eteričnih ulja upotrijebite za masažu, stvorićete zaista opuštajući ugođaj za kraj dana.

DreamEase možete slobodno nanijeti na kožu djeteta radi dodatnog opuštanja prije polaska u carstvo snova. DreamEase ujedinjuje umirujuće mirisne note pažljivo odabranog bilja koje obećavaju skladno i bezbrižno okruženje za najslađe snove. Obogaćena mješavinama eteričnih ulja Thieves® i Slique® Essence, ova pasta za zube za djecu temeljno i nježno čisti i štiti zubiće. Ovaj sigurni, blagi i efikasni proizvod pofdtiče pravilnu i redovmu oralnu higijenu bez fluora, sintetičkih bojila, vještačkih okusa i konzervansa.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO