Besplatan studij na Komunikološkom koledžu u Banjaluci

by | 8 Aprila, 2013

Ove godine prvi semestar redovnog studija na Komunikološkom koledžu u Banjaluci besplatan je za sve. Naime, svi učenici koji ove godine završavaju srednju školu mogu besplatno upisati i pohađati prvi semestar studija.

Pored toga, svi maturanti koji su završili sva četiri razreda srednje škole odličnim uspjehom mogu ove godine besplatno pohađati prvu godinu redovnog studija, a i naredne. Naime, odlični maturanti će imati besplatan studij do kraja školovanja ako u svakom semestru studija budu imali odličan uspjeh (prosjek ocjena 9,5 ili više).

Besplatan upis i studij maturantima srednjih škola se nudi u skladu s obrazovnom misijom Koledža Jednaka prilika za sve, a u okviru kampanje za upis u školsku 2013/2014. godinu, Razmišljaj komunikološki – studiraj Komunikološki!

Studij na Koledžu utemeljen je na podsticajnom komuniciranju, aktivnom učenju u malim nastavnim grupama i anonimnom ocjenjivanju. U školskoj 2013/2014. godini Koledž upisuje studente na redovan i vanredan studij na studijskim programima Komunikologija (smjerovi Komunikologija, Novinarstvo, Odnosi s javnošću), Engleski jezik (trogodišnji i četverogodišnji smjer), i Dizajn (smjer Multimedijalni dizajn).

Školarina (za one koji plaćaju studij) iznosi 1.260 KM po semestru, pokriva sve troškove studija i može se plaćati u ratama.

Više informacija o besplatnom studiju možete naći na sajtu Koledža, dobiti el. poštom (informacije @kfbl.edu.ba) ili na tel. 051-321-200.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.