Broš – modni detalj koji spašava živote

Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Bosni i Hercegovini. Kupovinom Avon broša s roza vrpcom možete učiniti razliku i konkretno donirati za borbu protiv ove zloćudne bolesti.

by | 8 Aprila, 2021

U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi o zdravlju. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu s covid-19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da uprkos tome rak dojke ne miruje!

Ipak, ta teška bolest je izlječiva u preko 90% slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovno brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećati drage ženske osobe da misle na svoje zdravlje #budizdrava.

Mjesečni samopregled odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalisti neophodan da se brinemo za svoje zdravlje.

Modni dodatak koji spašava život – broš roza vrpca

Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avonove proizvode od čije prodaje se izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji.
Avon ponosno predstavlja 2 nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s
kamenčićima i emajlirani. Kupovinom novog broša direktno učestvujete u Avonovoj sljedećoj donaciji i postajete dio Avonove humanitarne porodice.

Misliš da jedan naručen proizvod ne pravi razliku?Mi mislimo da je baš tvoj presudan! Zato te pozivamo da se uključiš, KUPI I
DONIRAJ: https://bit.ly/3uwjiQf

Hvala ti, jer činiš razliku! Svaka kupovina dio je naše borbe protiv raka dojke i
omogućava donacije koje ostvarujemo, ZAJEDNO. Avon, Broš s roza vrpcom košta 8,90 KM.

Pripremila: I. Kunovac, PR

PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.