Hande Erçel, zvijezda serije “Halka” (OBN): Turska ljepotica zavodljivog pogleda

by | 17 Septembra, 2020

Hande Erçel, zvijezda serije “Halka” koju u programu OBN TV možemo pratiti radnim danima od 22 sata, turska je ljepotica zavodljivog pogleda koju publika obožava, a sada vam donosimo i zanimljivosti iz života ove slavne žene.

Halka” postala je hit čim se pojavila na TV ekranima. Prekrasna Hande Erçel tumači lik nepredvidive kćerke mafijaša İskendera Akaya. Želi raditi s ocem koji to ne odobrava, pa sama preduzima male korake u tom pravcu kako bi se iskazala. Takmičiće se s Irem za Cihangirovu naklonost. Drugačija je od nje, zna šta hoće i ne boji se to pokazati. Veza s Cihangirom će joj pružiti mogućnost da odraste i sazri.

Hande će uskoro napuniti tek 27 godina, a već je ostvarila uspješnu karijeru i u Turskoj i u inostranstvu. Svoju je karijeru počela graditi kao model,  da bi se potom okušala i proslavila glumom. Odrasla je s djedom i bakom te sestrom koja je takođe glumica.

Prvu veću ulogu dobila je u seriji “Luda učionica na fakultetu”, a nakon toga je glumila u seriji “Drvo života”. Potom je usijedila i serija “Kćeri sunca” koja je Hande lansirala u zvjezdanu orbitu, a ubrzo se proslavila i u drugim zemljama. Naime, turske serije trenutno su veoma popularne širom svijeta, pa i u BiH.

Ova crnokosa ljepotica tvrdi da bi se voljela okušati i u Hollywoodu, a ništa protiv ne bi imala ni da snimi film s velikim holivudskim glumicama poput Natalie Portman i Penelope Cruz.

Iako je gledaoci gledaju kako se muči s ljubavnim jadima, ova ljepotica u privatnom životu navodno nema tih problema. Prije dvije godine turski tabloidi su brujali o njoj jer je Merve Bolugur, drugoj turskoj glumici, protela muža, pjevača Murata Dalkılıça.

Glumica se nikada nije izjasnila po pitanju toga šta se dogodilo netom prije razvoda Merve i Murata, a šuškalo se da je Hande navodno iskoristila bračnu krizu i zavela pjevača, a njen Instagram vrvi fotografijama s njihova ovogodišnjeg zajedničkog ljetovanja, iako sada tvrdi da je solo.

Turski tabloidi tako tvrde da je pjevača na kraju ostavila slomljena srca.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.