Nevjerovatna Indija: Upoznajte najveću porodicu na svijetu (OBN TV)

by | 15 Oktobra, 2020

Pripremite se da osjetite talas adrenalina zbog kojeg će sve ostalo što ste vidjeli biti blijedo u poređenju s pričama koje donosi novi serijal “Nevjerovatna INDIJA” koji možete pogledati sutra u programu OBN TV od 17.40 sati. Ove emisije su priče o izvanrednim ljudima i događajima i primoraće vas da reagujete – “Nevjerovatna Indija”.

Sutra ćete u prvom nastavku upoznati najveću porodicu na svijetu od 181 člana. Stanovnica Mizorama Ziona Chana ima 39 supruga, 94 djece, 14 snaha, 33 unuka i 1 praunuče i svi žive pod jednim krovom. Nije li nevjerovatno?

Upoznatćete i tipa koji se sprijateljio s električnom strujom. Može podnijeti strujni udar i dodirnuti osigurač pod naponom. Može podnijeti čak 440 volti električne struje u vodi. OMG ovo je stvarno šokantno. Možemo ga čak zvati Bijli Kumar ili Electro.

Najbolji bik na svijetu, Yuvraj težak je 1.500 kg i visok 1, 80 m i dolazi iz Kurukshetre Haryane. Otac je 150.000 teladi. On je Super bik u Indiji.

Upoznajte svoje pretke. Da, u mjestu hinduističkog rodoslovlja Haridwar bilježe se podaci o porodicama i događajima. Bilježnica koja se koristi u tu svrhu zove se ‘Bahi’. Ljudi ovdje dolaze kako bi saznali sve o svojim precima.

Serijal “Nevjerovatna INDIJA” možete pogledati sutra u programu OBN TV od 17.40 sati.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.