Nova BH: Ne propustite veliko finale showa “Nikad nije kasno”

by | 28 Oktobra, 2020

U velikom finalu showa „Nikad nije kasno“ dvanaest finalista, pjevača amatera potudit će se da na grandioznoj sceni pokažu svoj maksimum i osvoje simpatije žirija, ali i publike i približe se ostvarenju svojih snova.

Sanja Živković, Rufat Ramović, Vahid Musić, Maja Marinković, Dejan Ćosić Džozef, Zorica Erić, Saša Milovanović Šasi, Rufat Selim, Adela Turkić, Vladimir Vještić, Zoran Stojanović i Emir Gosto Šor gledateljima će prirediti veče za pamćenje, a finalno veče obilježit će njihovi emotivni nastupi koji će još jednom dokazati da „Nikad nije kasno“ za ispunjenje snova.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni, kao i do sada, pratiti veliki revijalni orkestar Aleksandra Sofronijevića. Tokom devet mjeseci fantastične borbe veterana, osim njihovih sjajnih nastupa i vokalnih sposobnosti, emisija je bila fokusirana i na životni put takmičara, karijere i zanimljive događaje iz njihovog pjevačkog
života. Zahvaljujući showu, mnogi od njih su ostvarili svoj životni san u poznim godinama i predstavili se
milionskom auditorijumu.

Ko će ponijeti laskavo priznanje pobjednika najemotivnije emisije i showa koji je osvojio cijeli region saznat ćemo u nedjelju u velikom finalu takmičenja pjevača veterana – Nikad nije kasno. Finale showa bit će održano 01. novembra od 21.00 sat u programu Nove BH.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.