Posjetite virtuelni sajam za trudnice i dojilje

by | 6 Aprila, 2020

Virtuelni online sajam za trudnice i doljije nudi sve neophodne informacije koje možete posjetiti na stranici www.onlinesajam.roditelj.ba

Izlagači na sajmu su kompanije koji trudnicama i dojiljama nude proizvode vezane za trudnoću, njegu i zdravlje beba, a kojima se možete obratiti direktno i poslati im upit, a oni će vam u najkraćem vremenu odgovoriti.

Takođe, na platformi sajma možete igrati nagradni kviz i time ostvarujete mogućnost za osvajanje nagrada, a kompanije su osigurale više od 80 nagrada kako bi obradovale trudnice i dojilje. Izlagači i partneri sajma pripremili su posebne sajamske popuste. Platforma sajma ostaće otvorena dok traje nastala situacija u državi, a na ovaj način organizatori žele pružiti maksimalnu podršku svim trudnicama i dojiljama.

Online konferencija koja je već održana, izazvala je veliki interes, te su trudnice i dojilje zaista uživale u predavanjima i prezentacijama doktora i kompanija koji su ih svojim temama željeli pripremiti za porod u stresnim situacijama i olakšati im period trudnoće, te ih educirati i pružiti sve neophodne informacije. Tokom konferencije trudnice su postavljale pitanja doktorima, te se razvila dvosmjerna komunikacija, a organizatorima stizale su poruke zahvale i čestitke. Ova online konferencija organizovana je u saradnji sa ”Poliklinikom Arbor Vitae dr Sarić”. Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera d.o.o.

Ovim putem organizatori pozivaju sve trudnice i dojilje da posjete online sajam i edukuju se o svemu što ih zanima.

Naredna konferencija zakazana je za kraj aprila, a radiće se u saradnji sa ”Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost Mehmedbašić”.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.