Serija godine “Amanet” na OBN TV

by | 27 Novembra, 2020

Jedna od najgledanijih serija u Turskoj s početka ove godine, dolazi i na OBN. Srceparajuću priču o dječaku Jusufu, koji se nađe u vatri između dvije porodice, moći ćete pratiti od 30. novembra u 17 sati.

U naslovnim su ulogama Sila Turkoglu, koju gledaoci poznaju iz najgledanije serije u BiH “Zakletve” i Halil Ibrahim Ceyhan, turski pjevač i glumac koji je redovno na listama najzgodnijih. Dječaka Jusufa igra preslatki i talenovani Berat Rüzgar Özkan. Serija je prije svega sve osvojila svojom živom i sadržajnom pričom, koju je u seriju pretvorio producentski tim serije “Zakletva”!

Kevser je skromna djevojka iz siromašnog naselja koja postaje mladenka sina bogate porodice Kırımlı. Njen otac prekida sve veze s njom jer ne odobrava ovaj brak. Ali kad Kevser izgubi supruga, iznenada se nađe zarobljena u dvorcu bez ljubavi sa svojim petogodišnjim sinom Jusufom i nema se gdje okrenuti.

Jednog dana dogodi se tragedija i ona smrtno strada, mali Jusuf ostaje zaglavljen u vili prepunoj opakih ljudi i očajnički mu nedostaju naklonost i ljubav. Njegov ujak Jaman moćan je, žilav poslovni čovjek koji je davno zatvorio srce za sve osjećaje. Iako je Jusuf vrlo dobro zaštićen ujakovom pažnjom, on žudi za saosjećanjem.

Na samrtnoj postelji, Kevser moli svoju sestru Seher da dođe u ljetnikovac i pobrine se za svog sina. Osjetivši dug da zaštiti nasljedstvo svoje sestre, Seher napušta i svoje okruženje da bi se preselila u dvorac Kırımlı. Dvije porodice i dalje se suočavaju s raznim sukobima, ali neporeciva, duboka ljubav počinje rasti u srcima Seher i Jamana.

Uz ovu seriju će mnogima povratak s posla proteći ugodno, a svi oni koji su ljubitelji turskih sapunica dobiće sve ono na što su i navikli kada je OBN Televizija u pitanju.

Prvu epizodu serije Amanet ne propustite pogledati u ponedjeljak 30. novembra od 17 sati.

OBN PR

OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.