Veliki interes za online konferencije za trudnice i dojilje

by | 15 Maja, 2020

Treća online konferencija za trudnice i dojilje u saradnji sa Privatnim porodilištem i bolnicom “Jelena” iz Banjaluke danas je uspješno završena. Okupila je veliki broj trudnica koje su slušale edukativna predavanja doktora i eminentnih govornika, te su postavljale brojna pitanja. Na taj način se razvila dvosmjerna komunikacija koja je i te kako važna kada su u pitanju ovakva predavanja.

Prvo predavanje održao je dr Milovan Milić, specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista steriliteta i fertiliteta koji je trudnice edukovao o temi “Porod”, pojasnio im kako se pripremiti za porod, te kako proći cijeli taj proces.

Nakon toga, bilo je govora o “Važnosti prvog podoja nakon poroda”, tema koju je prezentovala dr Gordana Vuković Mučibabić, specijalistica pedijatrije, zaposlena u Privatnom porodilištu i bolnici “Jelena” Banjaluka. Teme o kojima se pričalo u nastavku programa odnosile su se na period trudnoće, te brige o novorođenčetu. Trudnice i dojilje su na jednom mjestu mogle dobiti sve potrebne informacije, savjete i edukovati se.

Platforma sajma www.onlinesajam.roditelj.ba još je aktivna, a na kojoj možete saznati sve neophodne informacije, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Naime, sponzori i partneri projekta pripremili su za vas poklone, a sve što trebate uraditi jeste posjetiti online sajam i odigrati nagradni kviz.  Izvlačenje sretnih dobitnica je 21. maja.

Naredna konferencija će biti održana 28. maja, u saradnji sa Plavom Poliklinikom iz Tuzle. Pratite Facebook stranicu Roditelj i prijavite se, učešće je besplatno.

Organizator konferencije je kompanija Sfera d.o.o, koja je i izdavač specijalizovanog časopisa za majku i dijete Roditelj.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.