Armie Hammer zgrozio javnost porukama koje graniče sa seksualnim kanibalizmom

jan 13, 2021 Vijesti o poznatima

Simpatični glumac Armie Hammer zgrozio je javnost nakon što su strani mediji objavili navodno njegove poruke koje graniče sa seksualnim kanibalizmom, ali i silovanjem. Iako ne postoji službena potvrda da je riječ o njegovim porukama, glumčeva navodna žrtva tvrdi da je to on.

Objavila je fotografiju šake s tetovažom na vjenčanom prstu koja liči njegovoj i koju joj je on navodno poslao, kako bi dokazala da upravo on stoji iza bizarnih poruka. Poruke su poslane u periodu od 2016. do februara 2020. godine.

‘Trebam popiti tvoju krv’, ‘Ja sam stopostotni kanibal’, ‘Želim te pojesti’, samo su neke od poruke koje su kružile Twitterom, a one su uključivale i poruke o BDSM seksu. Inače, u vrijeme poruka glumac je još uvijek živio sa suprugom Elizabeth Chambers s kojom ima dvoje djece. Na ljeto 2020. objavili su da se razvode nakon deset godina braka, javlja Daily Mail. Njegovi obožavatelji izrazili su sumnju u vjerodostojnost poruka i uvjereni su kako su lažne. Armie je glumio u filmovima ‘Društvena mreža’, ‘Usamljeni osvetnik’, ‘Skrivena ljubav’, ‘Rebecca'…

24sata.hr

Amy Sussman / Staff/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.