Britanski tabloidi pišu: Kate je trudna i nosi blizance, a William se plaši za njen život

Vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton i princ William imaju troje djece – princezu Charlotte, princa Georgea i najmlađeg princa Louisa, a prema pisanju britanskih medija, njihova porodica uskoro će biti proširena. Tabloid Globe tvrdi kako je Kate trudna i nosi blizance zbog čega je William jako zabrinut. 

“Kada su saznali da je trudna, odmah su rekli kraljici, odnosno, ona je i jedina kojoj su rekli. Nakon što su na ultrazvuku vidjeli dva otkucaja srca, William je pretrnuo od straha”, navodno tvrdi izvor kraljevske porodice te dodaje kako je William zastrašen da će zbog trudnoće izgubiti suprugu.

“Kate je imala više problema s trudnoćama nego što su to otkrivali u medijima. Njen je pritisak jako porastao i postao veoma opasan sedmicama prije porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i ne pomiče se kako bi spasila živote svoje djece”, dodaje izvor.

U sve tri trudnoće vojvotkinja je imala problema s trudničkom hiperemezom. Posljedica toga su jake mučnine zbog kojih je William zabrinut.

Kate je nedavno u 40-minutnom razgovoru za podcast “Sretna majka, sretno dijete” koji ide već petu sezonu, rekla u povjerenju da se “neprestano” brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da “majke koje kažu da se ne brinu zbog toga, zapravo lažu”.

“Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete”, rekla je i dodala “potpuno sam potcijenila uticaj i promjenu koju je to unijelo u naš život”.

Po Kateinim riječima, za sposobnost da doista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može zahvaliti svojoj predivnoj baki.

“Posvećivala nam puno vremena, igrala se s nama, kuhala s nama i učila nas da radimo rukama”, rekla je Kate.

“Velik dio tog iskustva pokušavam ponovo proživjeti sa svojom djecom”, dodala je, zauzimajući se za to da se tom važnom periodu u odgoju djeteta, od začeća do pete godine života, posveti više pažnje.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.