Demi Lovato: Zbog predoziranja imam oštećenje mozga i svaki dan se borim sa time

by | 18 Februara, 2021

Mlada pjevačica Demi Lovato je prije nešto više od dvije godine završila u bolnici i to nakon što se predozirala, a u nadolazećem dokumentarcu ‘Demi Lovato: Dancing with the Devil’ otvoreno je progovorila o tom teškom iskustvu.

Ove sedmice objavljen je trailer dokumentarca na YouTubeu, a iz njega je vidljivo da će Demi biti iskrena što se tiče svog zdravlja i borbe s ovisnošću. U dokumentarcu je Demi otkrila puno problema kojih je imala ili ih još uvijek ima, a to uključuje i oštećenje mozga.

– Imam oštećenje mozga i danas se borim s time. Ne vozim automobil jer imam slijepe tačke u vidu. Također, dugo vremena sam teško čitala. Bila je velika stvar kad sam uspjela pročitati knjigu, što je bilo dva mjeseca kasnije jer mi je vid bio zamagljen – ispričala je Demi, piše Mirror.

Pjevačica tvrdi kako se dugo bavila posljedicama predoziranja.

– Osjećam da su još uvijek tu da me podsjete šta bi se moglo dogoditi ako ikada ponovo odem na ‘mračno mjesto’. Zahvalna sam na tim podsjetnicima, ali također sam zahvalna i što sam neko ko nije morao biti dugo na odvikavanju. Rehabilitacija je bila više s emocionalne strane – rekla je Lovato. Kada je završila u bolnici zbog predoziranja, kaže Demi, doktori su govorili da će umrijeti.  Dokumentarac prati njen život od djetinjstva te bitke s mentalnim zdravljem i trezvenošću.

24sata.hr

Handout / Handout/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.