Jamie Lee Curtis riješila se svih poroka, trijezna je već 22 godine

by | 28 Februara, 2021

Osim sjajne uloge u horor filmovima i komedijama, karijeru glumice Jamie Lee Curtis obilježila je i ovisnost, a njen najveći porok bio je Vicodin.

Vicodin tablete je gutala kao bombone. Danas se i sama čudi što je živa, a ovisnosti o tabletama i opijatima uspješno se na kraju riješila. S 40 godina odrekla se u potpunosti i alkohola, kojeg je kombinirala s lijekovima u veoma opasnom koktelu.

– Prije dugo vremena u jednoj dalekoj, dalekoj galaksiji bila sam mlada zvijezda u ratu sa sobom. Tada to još nisam znala. Držala sam to skriveno. Bila sam bolesna koliko i moje tajne. Uz Božju milost i potporu mnogih ljudi koji su me razumjeli uspjela sam ostati trijezna. Jedan po jedan dan, već pune 22 godine – pohvalila se glumica.

Čestitali su joj na svemu i njeni fanovi, a Lee Curtis ovim je potezom sasvim sigurno učinila svoju karijeru dužom i uspješnijom. Iako je najavljivala kako se planira rano povući, još uvijek niže uloge u filmovima i serijama.

– Ne želim se nadmetati s mlađim kolegicama za filmske uloge, a plastične operacije kojima bih se pomladila ne padaju mi na pamet. Vidjela sam mnoge koji su se ‘oteli kontroli’ u pokušajima da vrate vrijeme pa sad izgledaju kao čudovišta. Mislim da ću se radije rano penzionisati, jer genetika nije na mojoj strani – rekla je glumica prije desetak godina, no u međuvremenu se, čini se, ipak predomislila.

24sata.hr

-

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.