Kelly Rowland: “Nije lako sarađivati sa Beyonce!”

jul 20, 2020 Vijesti o poznatima

Destiny's Child devedesetih su žarile i palile muzičkom scenom, a u grupi su bile Beyoncé Knowles, Kelly Rowland i Michelle Williams. Trajale su do septembra 2005, a onda su članice sastava objavile da više neće nastaviti zajedničkim putem, već da će se okušati u solo vodama.

Sve su zajedno izdale četiri albuma, dobitnice su Grammya, a prodale su više od 50 miliona primjeraka svojih CD-a i singlova.

No, odnosi među djevojkama nisu bili najsavršeniji, a kako bi i bili kada je jedna od djevojaka Beyoncé. A cijela se ta priča pokrenula u televizijskom showu “The Voice Australia” gdje je Kelly Rowland mentorica.

Jedan od kandidata joj se nedavno požalio kako se boji da će zauvijek ostati u sjeni starijeg brata koji se već ostvario kao pjevač nakon što je u istom showu pobijedio 2003. u prvoj sezoni.

https://www.instagram.com/p/B2nEW7vFaGT/?utm_source=ig_embed

Tada je pjevačica podijelila svoje iskustvo.

“Znam taj osjećaj… Možeš li uopšte zamisliti kako je to biti u grupi s Beyoncé? Svi su me stalno upoređivali s njom, a onda sam i ja samu sebe mučila neprestano razmišljajući o tome… Kad si u bendu s nekim uspješnim poput Beyoncé, počneš preispitivati svaku svoju odluku, sumnjaš u sebe… Često sam razmišljala: ‘Ne mogu nositi ovu haljinu jer će reći da želim biti kao B, ne mogu snimiti tu pjesmu jer previše zvuči kao B… Na kraju shvatiš – ma šta da napraviš, svejedno će nas upoređivati. Tih deset godina u bendu osjećala sam se neugodno, lagala bih kad bih rekla da mi sve to nije smetalo”, iskreno je rekla Kelly.

No, to ne znači da djevojke sada nisu u dobrim odnosima.  I danas su veoma bliske, a svi se sjećamo kada se bend ponovno okupio 2018. na popularnom festivalu “Coachella”.

Izvor: tabloid.rtl.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.