Kim Cattrall: “Nisam više ona žena koju ste poznavali”

by | 17 Oktobra, 2020

Posljednja epizoda megapoluparne serije Sex & The City koji je zauvijek promijenila svijest žena svih generacija i sa svih meridijana, emitovana je u februaru 2004. Činjenica da se kultne serije i dogodovština njenih junakinja i danas rado sjećamo dovoljan je dokaz koliku je moć imala i kakvu je revoluciju pokrenula. A na pitanje koja je od četiri dame bila “revolucionarnija”, mnogi će uglas odgovoriti – Samantha.

Kim Cattrall ne prestaje da plijeni prkosnim seksepilom i cool stavom. U avgustu je proslavila 64. rođendan, ovog puta sa američkim pasošem koji je Kanađanka rođena u Engleskoj napokon dobila, ali i sa novim životnim prioritetima i novom serijom, “Flithy Rich”, koja je počela da se emituje na kanalu Fox drama”.

“Svojom sedmom decenijom koračam opušteno. Znate onaj osjećaj kada sredite kuću i izbacite stare stvari koje vam više ne trebaju, pa je sve svježe i čisto? Dugo sam sa sobom vukla težak teret, a sad sam se toga konačno oslobodila. Lakše se diše, ima više prostora”, objašnjava Kim.

Iako je sada i zvanično Amerikanka, postoji tipičan britanski ritual od koga, kaže kroz osmijeh, nikad neće odustati – dan počinje šoljom čaja sa nekoliko kapi mlijeka.

Posljednje četiri godine život deli sa Russellom Thomasom, producentom BBC radija, između uvijek haotičnog Njujorka, koji je njena poslovna baza, i mirnog Vankuvera, u kojem je odrasla. U intervjuu za People otkrila je da je proteklih mjeseci prošla kroz svojevrsnu katarzu koja joj je bila neophodna poslije velike porodične tragedije i suočavanja sa nemilosrdnim holivudskim ageizmom

“Nisam više ona žena koju ste poznavali do prije nekoliko godina. U meni je bilo more tuge, nikad više neću biti ista. Ako je ova situacija sa kovidom donijela nešto dobro, to je opšti ‘reset'”, kazala je.

Izvor: HELLO! Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.