Meghan Markle pripremila novi šok za kraljicu

by | 1 Februara, 2021

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle već je navikla svoje obožavatelje na razna iznenađenja, poput onog u januaru 2020. kada je sa suprugom Harryjem objavila da se odriču kraljevskih dužnosti. Mnogi nju krive za to što se tročlana porodica preselila u Ameriku, ali i kako je glavni krivac za svađu među braćom, prinčevima Williamom i Harryjem.

U javnost je sada dospjela informacija da je Meghan napravila još jednu stvar, koja bi poprilično mogla zasmetati kraljici koja je navikla da je u njenom životu sve po protokolu. Britanski mediji navode kako je bivša glumica u tajnosti izmijenila rodni list njihovog sina Archieja. Dječak je rođen 17. maja 2019., ali Meghan je nekoliko sedmica kasnije, 5. juna, iz njegovog rodnog lista uklonila svoje ime ‘Rachel Meghan’ i ostavila samo ‘Njeno kraljevsko Visočanstvo vojvotkinja od Sussexa’.

O promjeni navodno nije nikoga obavijestila pa se zato šuška kako bi taj potez mogao razbjesniti kraljicu Elizabetu II.. Ipak, neki smatraju da je to napravila kako bi odala počast pokojnoj princezi Diani, koja je uvijek koristila titulu ‘Njeno Visočanstvo princeza od Walesa’.

Šuškalo se kako bi Meghan, Harry i Archie trebali doći u posjetu baki i ostaloj rodbini u junu, ali malo je izgledno da će se to dogoditi, kažu upućeni. Veća je vjerovatnost da u Englesku na kratko dođe samo princ Harry.

24sata.hr

-

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.