“Megxit” je Harryjeva želja, Meghan to nije htjela?

maj 26, 2020 Vijesti o poznatima

Kad su princ Harry i Meghan Markle u januaru odstupili s kraljevskih dužnosti, svi su govorili kako je za tu odluku zaslužna Meghan, no čini se kako ustvari to nije tako. Strani mediji pišu kako iza svega stoji princ, kojemu se nimalo ne sviđa naziv “Megxit” jer to insinuira kako je njegova supruga pokrenula cijeli proces.

Sredinom avgusta izlazi knjiga pod nazivom “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family” i u njoj biti otkriveni detalji zbog čega je došlo do napuštanja kraljevske porodice.

Kako govori izvor za strane medije, princ Harry jako je bio nesretan, a Meghan ga je samo podržala da donesu odluku koja je naposljetku šokirala svijet. Harry, navodno, nikad nije uživao u svojoj poziciji i više puta je izjavio da je mnogo puta u životu poželio da nije princ. Mrzio je i medijski pritisak koji kraljevska porodica trpi godinama.

Takođe, izvori dodaju kako je Harry bio zabrinut za suprugu jer su je fotografi opsjedali, baš kao i njegovu majku Dianu te je prvenstveno želio zaštititi porodicu.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.