Princ Harry i Meghan čekaju drugo dijete: Kladionice već otvorile ponude za imena

feb 16, 2021 Vijesti o poznatima

Princ Harry i Meghan Markle drugi put će postati roditelji, potvrdio je to na Valentinovo glasnogovornik para, a vijest je, naravno, postala tema broj 1 u Velikoj Britaniji. Nije trebalo dugo da se počne špekulisati o tome kako će par dati ime novom djetetu, a naravno u sve su se uključile kladionice koje su već u ponudu uvrstile i ime drugog djeteta para.

S obzirom na to da spol djeteta još nije otkriven, u ponudi su i muška i ženska imena, a trenutno su u vodstvu Alfie i Alexandra. Drugi favoriti za ime su Elizabeth i Philip, što su ujedno imena Harryjevih bake i djeda, kojima bi se na taj način odala počast.

Kladionice favoriziraju moderne inačice tradicionalnih imena, baš kao što je to i Archie, pa visoko kotira i Charlie, po uzoru na princa Charlesa. Spominju se i Diana, kao i Thomas, po Meghaninom ocu, no to je manje vjerovatno. U prvih deset nalaze se još i Spencer, Oliver i Albert za dječaka te Emma, Grace, Isabella i Alice za djevojčicu. Sina Archieja par je dobio u maju 2019., a godinu kasnije napustili su britansku kraljevsku porodicu te se odrekli prava i obaveza koje iz tog statusa proizlaze.

24sata.hr

Arhiva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.