Categories Vijesti o poznatima

Princeza Beatrice: Ni nakon 4 godine nema izvinjenja za Ed Sheerana

Stuart Camp, menadžer pjevača Eda Sheerana izjavio je kako se princeza Beatrice nakon što je pjevaču mačem posjekla lice nikada nije oglasila tim povodom, piše Daily Mail. Incident se dogodio na zabavi u dvorcu Windsor prije četiri godine.

– Ed je bio pozvan na večeru kao gost princeze Beatrice. Svi su sjeli, bilo ih je 20-ak, uključujući pjevača Jamesa Blunta i njegovu suprugu Sofiju. Kako je noć odmicala, počeli su razgovori o počastima, a Blunt se našalio kako bi se volio isprobati u viteštvu – započeo je menadžer priču. Beatrice je potom u šali rekla kako to može srediti i donijela ceremonijalni mač. James je prihvatio šalu pa se spustio na koljena kao da je u Buckinghamskoj palači na prijemu kod kraljice.

– Princeza je držala mač iznad njega i rekla mu: ‘Ustani, Sir James’, baš kao što bi to učinila njena baka. No pogrešno je procijenila težinu ili nešto. Umjesto da ga je lagano potapšala po ramenu, zamahnula je mačem, ne znajući kako je Ed tačno iza nje – objasnio je menadžer čitavu situaciju. Oštrica je pjevaču posjekla lice, a bila je udaljena samo nekoliko centimetara od njegovog desnog oka, no ostao je smiren.

– Svi su bili šokirani, a Beatrice vidno uznemirena. No Ed je rekao kako je to samo nezgoda – tvrdi Stuart. U novom intervjuu za strane medije Camp je rekao kako je zbog tog nemilog događaja postao zaštitnički nastrojen.  – Nikada o tome nismo javno govorili. Ljudi su znali reći da bih trebao lagati da to nije Beatrice učinila, već neko drugi. Ne lažem zbog toga što je neko idiot – zaključio je menadžer.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *