Ronaldo i Georgina biće kažnjeni zbog kršenja mjera

jan 31, 2021 Vijesti o poznatima

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo prošle sedmice bio je u alpskom gradu Courmayeuru gdje je sa zaručnicom Georginom Rodriguez slavio njen 27. rođendan.

Talijanska policija sada istražuje njegovo potencijalno kršenje zdravstvenih propisa postavljenih zbog pandemije korona virusa, s obzirom na to da su dan proveli u zatvorenom hotelu Courmayeur te skijalištu koje je već neko vrijeme zatvoreno zbog epidemioloških mjera, pišu strani mediji.

Sami su se otkrili nakon što su objavili videozapise na društvenim mrežama. No u međuvremenu su ih uklonili s Instagrama, ali ne dovoljno brzo. Policiji će te snimke poslužiti kao dokaz u istrazi.

Naime, u Italiji je trenutno vladinom uredbom zabranjeno kretanje između regija koje su u ‘narančastoj zoni’, a u njih spadaju i Pijemont i Valle d'Aosta. Cristiano je svoju Georginu iznenadio romantičnom večerom i buketom cvijeća, a potom ju je odveo na skijalište.

No zbog kršenja mjera mogli bi biti kažnjeni. No čini se kako moguća kazna ovaj par ne dotiče. Nakon prozivki, Georgina je uzvratila provokativnim videom snimljenim u bazenu. Na snimci se ljubila s Ronaldom, nakon čega je on izašao i čistio snijeg, pa se ponovo vratio u topli bazen.

24sata.hr

Arhiva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.