Obilježite ovogodišnji Dan žena kreiranjem nezaboravnih uspomena

by | 7 Marta, 2023

Iskustva i doživljaji čine nas sretnijima od kupovine materijalnih stvari – teza je u koju svi vjerujemo u teoriji, ali kada dođe vrijeme darivanja, mnogo češće se okrećemo dobrim, starim, opipljivim stvarima

Međutim, da li biste promijenili taktiku kada biste znali da postoji dvadesetogodišnja studija sprovedena od strane profesora psihologije sa Univerziteta Kornel u SAD, koja dokazuje da vrijednost većine stvari koje kupujemo vremenom opada, za razliku od sjećanja i iskustava? Razlog tome profesor pronalazi u psihologiji čovjeka i njegovoj sposobnosti brze adaptacije na novine, pogotovo materijalne prirode, koje prestaju da nam budu uzbudljive ubrzo nakon što ih dobijemo. Sa druge strane, iskustva postaju sjećanja koja sa nama ostaju zauvijek. Zato uoči ovog Dana žena, porazmislite o poklonima koji će ostaviti jak utisak na sve bitne žene u vašem životu i pružiti im jedinstveno iskustvo koje će dugo pamtiti. U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih prijedloga:

Relaksacija i regeneracija

Teško da postoji bolja opcija za poklon od posjete spa centru. Ovim pokazujete osobi da vam je stalo do nje, kao i da znate koliko im je potrebna ovakva vrsta predaha. Dodatni benefitkod ovog poklona je i mogućnost da ga pretvorite u iskustvo za dvoje i zajedno otputujete u hotel ili rizort u okviru koga se nalazi i wellness centar. Tako ove godine rizort One&Only Portonoviu Crnoj Gori, povodom 8. marta, nudi vaučer za spa dan po povoljnijoj cijeni, koji podrazumijeva korištenje saune, bazena, parnog kupatila i teretane, popust na tretmane lica i tijela, čašu pjenušavog vina u Caminetti baru i još mnogo toga. Dodatni razlog da se uputite baš put Boke Kotorske je i vremenska prognoza i topliji proljetni dani koji na primorju uvijek stižu nešto ranije.

Vikend bijeg iz grada

Koncept roadtrip-a svake godine je sve popularniji, te se ljudi sve češće odlučuju na vikend putovanja i avanture. Ljepši i sunčaniji dani su, nadamo se, pred nama, te je to idealna prilika da iznenadite najbolju drugaricu, sestru, mamu ili voljenu osobu – sjedite u auto, ponesite fotoaparat, termos sa kafom i vodom i dobru muziku. Izađite iz svoje svakodnevice tako što ćete posjetiti obližnju planinu, vidikovac, vinariju ili salaš.

Hrana = Ljubav

Možda zvuči jednostavno i očekivano, ali odlazak u restoran sa vrhunskom uslugom, koji ne posjećujete svakodnevno, nezaboravno je iskustvo za svakog pravog gurmana. Zato podarite svom omiljenom ženskom gurmanu osmomartovsku večeru u restoranu La Veranda u One&Only Portonovi rizortu i uživajte u tradicionalnim receptima sa raznih krajeva svijeta obogaćenih lokalnim sastojcima i pripremljenih na novi kreativni način.

I ne zaboravite – bitno je da sve ipak bude iznenađenje. Samo im recite da se spakuju i odvedite ih negdje, gdje god da ste odabrali. I naravno, ne zaboravite da uživate.

 

 

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.