Feng shui – simboli koji donose sreću u ljubavi

feb 7, 2018 Feng Shui

Želite li vjenčanje, odgovarajućeg partnera ili želite održati sreću i lojalnost u trenutnom partnerstvu? Neka vam motivi ptica pomognu.

Lilian Tu, autor knjige “Feng shui i ljubav”, kaže da za sreću i lojalnost u ljubavi možete koristiti slatke motive određenih ptica. Dovoljno je da ih stavite u svoje stambene prostorije i već ćete osjetiti poboljšanje u svom ljubavnom životu.

Mandarinske patke – da ojačate energiju ljubavi

Mandarinske patke su simbol vernosti i braka. Kada pronađu partnera, ove patke ostaju s njim do kraja života. Kineski umjetnici su oduvijek koristili mandarinske patke da izraze ljubav između partnera ili mladih ljubavnika.

Mandarinska patka
Foto: Pixabay

Možete da stavite sliku ovih pataka u spavaću sobu, gdje će imati povoljan uticaj na vašu vezu i ilustrovati sretni par. Zbog toga su veoma povoljan simbol novih partnerskih udruženja. Takođe su pogodne za muškarce i žene koji žele ojačati energiju ljubavi i poželjno je da mandarinske patke zauzmu jugozapadni dio dnevne sobe. Umjesto slika, možete koristiti figurice dekorativnih pataka kako biste ojačali ljubavnu energiju. Najbolju energiju donose mandarinske patke od poludragog kamena, providnog ili roze kvarca, turmalina i crvenog korala. U slučaju da imate samo drvene patke, trebalo bi biti obojene živopisnim nijansama.

Guske: za dugotrajnu sreću i lojalnost

Guske
Foto: Pixabay

Za one koji žive u bračnoj zajednici i žele da ojačaju svoj ljubavni odnos najbolje je da odaberu sliku gusaka koje u paru lete prema nebu. To je, u stvari, feng shui simbol i stručnjaci savjetuju da ovu sliku stavite na jugozapadnom zidu dnevne sobe. Slika gusaka predstavlja lojalnost i jaku vezanost za partnera, a same guske predstavljaju simbol besmrtne ljubavi.

Papagaji: za jaču ljubav

Papagaji
Foto: Pixabay

Motiv mandarinskih pataka i gusaka mogu biti zamijenjeni malim papagajima. Prema feng shuiju, ove egzotične ptice takođe mogu donijeti sreću u ljubavi. Treća ptica obećava probleme – da biste obezbijedili sreću u ljubavi, nikada ptice ne smijete razdvajati pojedinačno. Uvijek moraju biti u paru. Takođe, nemojte spajati tri ptice, jer to znači da se u vaš ljubavni život može pojaviti treća osoba.

IZVOR: ŽENSKI MAGAZIN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.