Uljepšajte svoj dom neon nijansama

by | 25 Aprila, 2013

Neonske boje su trend ovog ljeta. Osim što ćete kupiti odjeću u ovim bojama, možete uljepšati i vaš dom ovim nijansama. Neonske boje su dosta svijetle i lako privlače pažnju. Pogledajte neke primjere o tome kako uklopiti neonske boje u interijer.

1. Kupatilo

Dodajte neke svijetle neonske boje u vaše kupatilo. Možete obojiti zidove, dodati neke peškire u svijetlim neonskim bojama ili promijeniti okvir ogledala.

2. Plahte

Nabavite plahte u neonskim bojama i osvježite vašu spavaću sobu.

3. Stolice

Stolice ne služe jedino za sjedenje kad ručate, one su jedan od osnovnih predmeta za uređenje doma. „Začinite“ ove stolice pomoću neonskih boja.

4. Zavjese

Ljetno uređenje doma u osnovi se sastoji od svijetlih zavjesa i jastuka. Dodajte malo boje u svoj dnevni boravak i učinite ga veselim.

5. Jastuci

Jastuci svijetle boje mogu napraviti vaš dosadni i tamni kauč, šarenim i veselim. Kupite ili sašijte jastučnice za jastuke u jarko žutoj, ružičastoj, crvenoj ili zelenoj boji.

6. Pribor za jelo

Kuhinjski pribor takođe možete kupiti u neonskim bojama. To će sigurno uljepšati i osvježiti vašu kuhinju.

7. Tepih

Tepisi su udobni i mijenjaju cjelokupni izgled prostorije. Uljepšajte dom pomoću tepiha u neonskim bojama.

8. Obojeni podovi

Ako imate drvene podove uljepšajte ih sa neonskim bojama. Ukoliko se oni nalaze u bašti, a imate i drvene stolice, i njih ofarbajte u neonske boje za savršen proljetni dekor.

Izvor: ljepota.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.