Upoznajte SHATUSH – novu tehniku farbanja kose!

by | 25 Novembra, 2021

Nova tehnika farbanja zove se SHATUSH – a frizeri objašnjavaju da se njom postiže mekani izgled kroz svjetlije pramenove…

Trednovi u frizurama smjenjuju se poput onih modnih. Sada balayage, pramenovi, obre i slične tehnike dobijaju konkurenciju koja se zove – shatush, a u nastavku saznajte o čemu je riječ.

Upoznajte SHATUSH – novu tehniku farbanja kose!

Shatush slučno balayage tehnici kosi daje dodatnu dimenziju i mekani izgled kroz svjetlije praenove. A u čemu je onda razlika? Frizer u kosu stavlja pramenove “tehnikom slobodne ruke” koja uglavnom ističe samo pramenove kose koje bi inače posvijetlilo sunce. Rezultat takvog pristupa farbanju kose je mekši i prirodniji izgled. Ova tehnika čini nam se i dobrim rješenjem kada ne posjećujemo frizera baš redovno, a možemo dopustiti da pramenovi izrastu i da ne riskiramo “ružan” izgled s izrastkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully)

Za koga je SHATUSH?

Pa, odgovor je – svima koji žele WOW efekat, dakle – i za plave, smeđokose i crvenokose žene. Dodaćemo da je odličan izbor za sve žene koje vole prirodan izgled. Kako bi efekat zaista bio savršen, nježni pramenovi uvijek bi trebalo da budu za nijansu svjetliji od preovladavajuće boje vaše kose. Oko toga će vas najbolje posavjetovati vaš frizer?

Kako se izvodi SHATUSH?

Pogledajte video ispod.

Inače, shatush tehnikom možete ofarbati cijelu kosu ili samo dio uz lice, kao u prvom primjeru…

ljepotaizdravlje.ba

Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.