Eve Prive – miris koji je jedinstven, baš kao i ti!

by | 3 Maja, 2022

Avon mirisnoj “porodici” ovog mjeseca pridružio se Eve Prive – miris koji je jedinstven, baš kao i ti! Ovo je miris koji se ne ponavlja, jedinstven poput otiska prsta.

Želiš li miris koji ti daje slobodu da izraziš svoju individualnost? Želiš li miris koji je samo tvoj, poput otiska prsta? Mi vjerujemo da je ovo proljeće možda pravo vrijeme da svoje želje pretočiš u stvarnost.

Eve Prive – miris koji je jedinstven, baš kao ti!

U želji da ti u tome pomogne, Avon je dizajnirao i predstavio poseban miris – Eve Prive koji, zahvaljujući molekularnoj, prilagodljivoj tehnologiji koja pozitivno utiče na hemijske procese tvoje kože, stvara potpuno jedinstven miris – samo za tebe.

Eve Prive 2

Parfem koji poboljšava tvoj prirodni miris i na taj način ti daje slobodu da izraziš i naglasiš svoju individualnost i samopouzdanje.

Jedinstven potpis poput otiska prsta

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizovani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis, poput otiska prsta.

Novi miris krije note crvene jabuke koje su kombinovane s nježnim, ali upečatljivim mirisom latica jasmina. Završni, ekskluzivni akord bijelog mošusa, budi tvoju ženstvenost, uklopljen tako da prožima sve nivoe mirisa, stapa se s tvojom kožom i razvija se u harmoniji s njom.

Prvi miris po tvojoj mjeri

U sofisticiranoj bočici od 50 ml, ili mini izdanju od 10 ml koji stane i u elegantnu torbicu, krije se tajna tvog samopouzdanja kojim odišeš. Eve Prive podržava izražavanje tvoje individualnosti, jer oslobađa miris koji samo ti možeš kreirati, i koji je jedinstven.

Eve Prive

Kreatorica nekih od najpoznatijih svjetskih parfema – Nathalie Lorson, kreirala je i Eve Prive, neodoljivu harmoniju za koju kaže: “Ja nisam jedini kreator ovog mirisa, jer njegov glavni sastojak ste vi i vaša koža.”

Nesvakidašnji trag koji ostavljaš za sobom, ostaće u sjećanju onih koji se nađu u tvojoj blizini.

Eve Prive miris dostupan je po cijeni od 27,90 KM u Avon brošuri od 1. maja.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.