Novi Anew Renewal Power serum vidljivo obnavlja i pomlađuje kožu lica u samo 7 dana

by | 5 Oktobra, 2021
Anew Power serum

Najnovija inovacija u njezi kože – ANEW Renewal Power serum – Avonovo je rješenje za pronalazak sampouzdanja. Prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože!

Želja za lijepom, sjajnom i zdravom kožom nikad nije bila veća, a “skin minimalism” postavljen je kao jedan od najvećih trendova 2021. godine. Budući da se mnogo žena osjeća samopouzdano i sretno kada imaju “good skin day”, teško je poreći da – kad izgledamo dobro izvana – osjećamo se dobro i iznutra.

Foto: AVON promo

S nagrađivanom patentiranom tehnologijom Protinol™ i niacinamidom koji pojačavaju vlastitu snagu obnove kože, dokazano donosi dramatične rezultate. Pridružite se Protinol™ revoluciji i priuštite sebi najmoćniju transformaciju kože do sada: za zdraviju, mlađu, ljepšu kožu u samo 7 dana. Za sve dobne grupe i tipove kože!

Vidljivi rezultati za samo 7 dana na 7 znakova starenja kože:

1. FINE BORE se smanjuju
2. ČVRŠĆA koža
3. GLATKA na dodir
4. ZDRAVI SJAJ kože
5. Smanjene PORE
6. POVEĆANA ELASTIČNOST kože
7. OTPORNIJA na vanjske uticaje

Foto: AVON promo

Trebate dokaz?

Baš su sve žene u našem kliničkom istraživanju pokazale isti rezultat: znatno smanjenje znakova starenja!

Dakle, kako ZAPRAVO djeluje?

Avonov prvi u svijetu, ekskluzivan i nagrađivan inovativan sastojak Protinol™ pojačava djelovanje vlastitih sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim pojačanjem kolagena. Vraća kolagen I i kolagen III – onaj koji inače imamo samo kao bebe i vrlo brzo ga gubimo – i stvara najbolju moguću kožu dajući vam vidljive rezultate koji prkose starosnoj dobi. #showyourPower

Dodatnu vrijednost djelovanju ANEW Renewal Power seruma daje i niacinamid, sastojak koji pomaže u obnavljanju kože na samoj površini, baš tamo gdje se i najviše umara i gdje na nju najviše i djeluju svi vanjski uticaji. Niamicin dodatno aktivira odbranu kože, potiče ujednačen tonus, suzbija mrlje i smanjuje pojavu velikih pora. Avonov tim naučnika testirao je ANEW Power serum na svim tipovima kože, tonovima i dobi – dajući vam povjerenje da nauka zaista uspjeva!

Foto: AVON promo

Dramatično zdraviji izgled kože

Anthony Gonzalez, Avonov globalni direktor njege kože i inovacija: “Kad smo sami vidjeli slike prije i poslije, nismo mogli vjerovati svojim očima. U svojih 20 i više godina kao naučnik nikad nisam vidio toliko vidljive rezultate proizvoda za njegu kože u tako kratkom vremenu. Zaista sam bio oduševljen, što se ne događa često! Ako želite dramatično zdraviji izgled kože, isprobajte Anew Renewal Power serum i sami se uvjerite u rezultate. Jer vidjeti je vjerovati.”

Probaj i povjeruj, po cijeni od samo 27,90 u Avon brošuri za oktobar.

Prijavi se besplatno i sama naruči online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena. #gledajmesada

S. Vujanović / PROMO

Avon PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.