Victoria Beckham lansiraće makeup kolekciju za Estee Lauder

by | 17 Augusta, 2016

Kod većine celebrity/makeup saradnja, često nam nedjeljama (pa čak i mjesecima) unaprijed brendovi objavljuju teasere kolekcija.Bilo da se radi o spontanom Instagram postu ili lukavom Snapchatu, obično unaprijed već sve znamo o proizvodu koji nam spremaju. Ali ovo definitivno NIJE slučaj s kolekcijom Victorije Beckham za Estée Lauder.

landscape-1460731747-victoria-beckham-estee-lauder

Kolekcija je prvi put najavljena još u aprilu, ali do danas nismo imali pojma o čemu se zapravo radi i što se sve nalazi u prvoj makeup kolekciji poznate dizajnerice. Zahvaljujući videu Voguea, sada možemo vidjeti Victoriju kako u 5 minuta nanosi večernji makeup koristeći proizvode iz svoje kolekcije. Rezultat? nevjerojatan smoky eye i nude usne koje su totalno nosive u svako doba dana. Ne želimo vam ništa pokvariti, ali recimo samo da je video vrijedan vašeg pogleda.

Okej, pa što je Victoria zapravo napravila i koristila u videu? Primijetili smo da već ima bazu i minimalno šminke na očima (maskaru i malo eyelinera), ali kako bi ovaj look pretvorila u večernji odlučila se za smoky eye i nude usne – a look je nazvala “London look”.
Prema videu, koristila je sljedećih 6 proizvoda: Victoria Beckham Estée Lauder Eye Palette, Victoria Beckham Estée Lauder Lip Pencil, Victoria Beckham Estée Lauder Lipstick “Brazilian Nude”, Victoria Beckham Estée Lauder Highlighter “Modern Mercury” i Victoria Beckham Estée Lauder Morning Aura Illuminating Creme.

U intervjuu za Vogue, otkrila je da se radi o capsule makeup kolekciji od 14 različitih proizvoda koji su podijeljeni u 4 mini kolekcije – pod nazivom New York, London, Los Angeles i Paris.
Jedva čekamo čuti još više novosti o Victoria Beckham x Estee Lauder kolekciji, ali ono što je najvažnije trenutno je činjenica da u prodaju stiže 13. septembra!
Autorica: Anamaria Butković, wall.hr