mark. Pearlesque – limitirana makeup kolekcija za sjajne trenutke i kod kuće

by | 29 Decembra, 2020

Blještava kolekcija za lice i tijelo ekskluzivan je novitet iz Avon mark. makeup linije. Donosi blještavilo boja i sjaj glittera u želji za kreiranjem pozitivnih trenutaka
u vašem domu, uprkos situaciji u kojoj se nalazimo

Avon mark. predstavlja Pearlesque, limitiranu kolekciju s proizvodima koji ljepotu ističu raskošnim bisernim sjajem. Potpuno sjajan, asortiman sadrži visokotehnološke formule prepune glittera koje stvaraju svjetlucave odraze na licu i tijelu.

Foto: Avon

Mark. Pearlesque kolekcija ljubiteljicama šminke daje niz mogućnosti za stvaranje blistavih stilova koji će učiniti da zrače samopouzdanjem – podržavajući Avonovu predanost prilagođavanju trendova ljepote ka ponudi visokokvalitetnih proizvoda svim ženama po pristupačnim cijenama.

#gledajmesada

Mark. Pearlesque kolekcija donosi predivnu paletu sjenila za oči, bogatu mješavinu hrabrih mat i zapanjujućih svjetlucavih nijansi visoke pigmentacije kao i čak pet nijansi totalno svjetlucavog tekućeg eyelinera u boji.

mark. Pearlesque paleta sjenila: 31,90 KM; Foto: Avon

mark. Pearlesque tuš za oči: 12,90 KM; Foto: Avon

Tu je i iluminator za lice i tijelo, za onaj poseban dodir koji će praznični look učiniti čarobnim, a posebno uz pomoć i predivnih svjetlucavih nijansi Gel Shine laka za nokte prepunih glittera i žarkih nevjerovatnih boja.

mark. Pearlesque iluminator za lice i tijelo: 22,90 KM; Foto: Avon

Lak za nokte: 4,90 KM; Foto: Avon

Svoju novu omiljenu svjetlucavu kolekciju pronađi u Avonovom katalogu!

S. Vujanović

Avon

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.